Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 14

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

az ||| | (URCZAKC Z CAMEMBERIEM składniki pazygotowanie: 4 Ę © 500 gfiletu z kurczaka Filety z kurczaka oczyść z błonek i kostek, odkrój h t © 1 puszka krojonych pomidorów polędwiczkę, przekrój wzdłuż na 2 cieńsze filety. Rozbij e 1 ząbek czosnku filety w ich najgrubszej części. Dopraw solą i pieprzem. + A k E k > * 100 g sera naturalnego camembert Ugotuj sos pomidorowy: w rondelku na łyżce oliwy *, £ *_% szklanki tartego parmezanu podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek i dodaj z % « 1 jajko pomidory z puszki. Dopraw solą, pieprzem, oraz szczyptą * «_ sól, pieprz, papryka ostra, cukier, ostrej papryki i cukru, zagotuj. Gotuj przez ok. 10 minut ś « masło, bazylia, bułka tarta pod uchyloną pokrywą. Piekarnik nagrzej do 180?C. Filety z kurczaka namocz w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Obsmaż na maśle na złoty kolor z każdej strony, odłóż na talerz. Camembert pokrój na cienkie plasterki, natomiast parmezan zetrzyj na tarce o małych oczkach. Do naczynia żaroodpornego przełóż sos pomidorowy, ułóż na nim podsmażone filety. Na każdym filecie połóż kilka plastrów sera camembert i całość posyp tartym parmezanem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 15 minut. Posyp całość świeżymi listkami bazylii. GA A er pleśniow camembert naturalny, zioła prowansalskie, brie z oliwą z oliwek i czosnkiem 120-125 g PRESENT 390 - 400 g PUDUSZKI (5408 zł/łg) 15,36 zł/kg) Najniżeza cena Najniższa cena z ostatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 5,29 zł *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej,

Najnowsze gazetki

Reklama
az ||| | (URCZAKC Z CAMEMBERIEM składniki pazygotowanie: 4 Ę © 500 gfiletu z kurczaka Filety z kurczaka oczyść z błonek i kostek, odkrój h t © 1 puszka krojonych pomidorów polędwiczkę, przekrój wzdłuż na 2 cieńsze filety. Rozbij e 1 ząbek czosnku filety w ich najgrubszej części. Dopraw solą i pieprzem. + A k E k > * 100 g sera naturalnego camembert Ugotuj sos pomidorowy: w rondelku na łyżce oliwy *, £ *_% szklanki tartego parmezanu podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek i dodaj z % « 1 jajko pomidory z puszki. Dopraw solą, pieprzem, oraz szczyptą * «_ sól, pieprz, papryka ostra, cukier, ostrej papryki i cukru, zagotuj. Gotuj przez ok. 10 minut ś « masło, bazylia, bułka tarta pod uchyloną pokrywą. Piekarnik nagrzej do 180?C. Filety z kurczaka namocz w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Obsmaż na maśle na złoty kolor z każdej strony, odłóż na talerz. Camembert pokrój na cienkie plasterki, natomiast parmezan zetrzyj na tarce o małych oczkach. Do naczynia żaroodpornego przełóż sos pomidorowy, ułóż na nim podsmażone filety. Na każdym filecie połóż kilka plastrów sera camembert i całość posyp tartym parmezanem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 15 minut. Posyp całość świeżymi listkami bazylii. GA A er pleśniow camembert naturalny, zioła prowansalskie, brie z oliwą z oliwek i czosnkiem 120-125 g PRESENT 390 - 400 g PUDUSZKI (5408 zł/łg) 15,36 zł/kg) Najniżeza cena Najniższa cena z ostatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 5,29 zł *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej,
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy