Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 20.09 do 20.12 - Strona nr 28

Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

FOCACCIA ZURATOWANEGO % Z Kuchnia PUREE ZIEMNIACZANEGO — śródziemnoPOLska ADRIANA MARCZEWSKA KOLACJA SCI 40 min 6 porcji średni skigć SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: CIASTO: 1. Wdużej misce wymieszaj mąkę, puróe oraz drożdże. + 550 g męki pszennej typ 650 * 7 gdrożdży instant * 400 ml ciepłej wody * 200 g purće ziemniaczanego * 1 czubata łyżeczka soli + 5 łyżek oliwy Gallo * 2 gałązki rozmarynu Vital Fresh DODATKI: + 100 g oliwek (świetnie sprawdzi się miks różnych rodzajów) + 50 ml oliwy Gallo * 4 ząbki czosnku * V szklanki ulubionych ziół [możesz wykorzystać pozostałe po gotowaniu łodygi lub gałązki ziół, np. kolendry, tymianku, natki czy rozmarynu) + sól PRZECHOWUJ PRODUKTY WE WŁAŚCIWYM MIEJSCU, MNIE W CIEMNYM I SUCHYM. ZIEMNIAK ZIEMOWIT Powoli dolewając wodę, wyrabiaj dłonią lub w kielichu robota kuchennego z hakiem. W trakcie dodaj 2 łyżki oliwy oraz sól. 2. Po 4-5 minutach, kiedy ciasto będzie jednolite, przykryj je ściereczką i pozostaw w letnim miejscu na 1 godzinę. 3. Blaszkę o wymiarach 25x35 cm wysmaruj dokładnie oliwą. Wyjmij ciasto z miski i przełóż do formy, zawijając je pod spód. Z wierzchu polej oliwą, posyp gruboziarnistą solą, oliwkami i gałązkami rozmarynu. Przykryj i odstaw na kolejne 30 minut. 4. Piecz focaccię w piekarniku nagrzanym do 200?C przez ok. 20-25 minut. .. Upieczoną wyjmij z foremki i przestudź. 6. W dużej misce wymieszaj oliwki, posiekane zioła, czosnek oraz 150 ml oliwy. Pozostaw 30 minut do zamarynowania lub przełóż do słoika razem z oliwą i przechowuj w lodówce (7-10 dni). 7. Focaccię podawaj z marynowanymi oliwkami oraz resztą oliwy ze szczyptą soli. u 28 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
FOCACCIA ZURATOWANEGO % Z Kuchnia PUREE ZIEMNIACZANEGO — śródziemnoPOLska ADRIANA MARCZEWSKA KOLACJA SCI 40 min 6 porcji średni skigć SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: CIASTO: 1. Wdużej misce wymieszaj mąkę, puróe oraz drożdże. + 550 g męki pszennej typ 650 * 7 gdrożdży instant * 400 ml ciepłej wody * 200 g purće ziemniaczanego * 1 czubata łyżeczka soli + 5 łyżek oliwy Gallo * 2 gałązki rozmarynu Vital Fresh DODATKI: + 100 g oliwek (świetnie sprawdzi się miks różnych rodzajów) + 50 ml oliwy Gallo * 4 ząbki czosnku * V szklanki ulubionych ziół [możesz wykorzystać pozostałe po gotowaniu łodygi lub gałązki ziół, np. kolendry, tymianku, natki czy rozmarynu) + sól PRZECHOWUJ PRODUKTY WE WŁAŚCIWYM MIEJSCU, MNIE W CIEMNYM I SUCHYM. ZIEMNIAK ZIEMOWIT Powoli dolewając wodę, wyrabiaj dłonią lub w kielichu robota kuchennego z hakiem. W trakcie dodaj 2 łyżki oliwy oraz sól. 2. Po 4-5 minutach, kiedy ciasto będzie jednolite, przykryj je ściereczką i pozostaw w letnim miejscu na 1 godzinę. 3. Blaszkę o wymiarach 25x35 cm wysmaruj dokładnie oliwą. Wyjmij ciasto z miski i przełóż do formy, zawijając je pod spód. Z wierzchu polej oliwą, posyp gruboziarnistą solą, oliwkami i gałązkami rozmarynu. Przykryj i odstaw na kolejne 30 minut. 4. Piecz focaccię w piekarniku nagrzanym do 200?C przez ok. 20-25 minut. .. Upieczoną wyjmij z foremki i przestudź. 6. W dużej misce wymieszaj oliwki, posiekane zioła, czosnek oraz 150 ml oliwy. Pozostaw 30 minut do zamarynowania lub przełóż do słoika razem z oliwą i przechowuj w lodówce (7-10 dni). 7. Focaccię podawaj z marynowanymi oliwkami oraz resztą oliwy ze szczyptą soli. u 28 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 28 lis, 2024 - 31 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
28 lis, 2024 - 31 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 31 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy