Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 03.11 do 30.11 - Strona nr 7

Reklama
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 03.11.2022 - 30.11.2022


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Sposób przygotowania KROK 1: KŁADZIEMY SALAMI I SER * NA CIASTO FRANCUSKIE Ciasto francuskie rozwijamy, a następnie równomiernie rozkładamy na nim salami i ser. Całość kroimy w 2-centymetrowe paski. KROK 2: FORMUJEMY DRZEWKO Aby uformować drzewko, składamy każdy pasek jak akordeon — zaczynamy od bardzo krótkiego kawałka, a następnie wydłużamy go w kierunku podstawy drzewka. KROK 3: PIECZEMY CHOINKI Zwinięte ciasto nabijamy na szpikulec do szaszłyków i przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wszystkie choinki smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 15-20 minut. SPIS PRZEPISÓW | 7 2 KUGHNIALIDLA.PL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
Sposób przygotowania KROK 1: KŁADZIEMY SALAMI I SER * NA CIASTO FRANCUSKIE Ciasto francuskie rozwijamy, a następnie równomiernie rozkładamy na nim salami i ser. Całość kroimy w 2-centymetrowe paski. KROK 2: FORMUJEMY DRZEWKO Aby uformować drzewko, składamy każdy pasek jak akordeon — zaczynamy od bardzo krótkiego kawałka, a następnie wydłużamy go w kierunku podstawy drzewka. KROK 3: PIECZEMY CHOINKI Zwinięte ciasto nabijamy na szpikulec do szaszłyków i przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wszystkie choinki smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 15-20 minut. SPIS PRZEPISÓW | 7 2 KUGHNIALIDLA.PL
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy