Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 37

Reklama
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Knedle "Toaróg półtłusty krajanka METRO Chef120, Mika typ 450 ARO 705 Mąła ziemniaczana ARO 20. Żótko 1 sr. Masło ARO 505 Śliwki węgieki 150g Cukier teinowy 30.8 raer cynamonowe -anyżewy Cynamon METRO Chef I laska wyż 2 gwiazdki Kardamon cay 1 st. Woda 150 mi Kruczonka Mąka migdalowa METRO Chef50 g Masło ARO 120g Buka tarta 80 Cynamon mielony 15 Cukier puder 10 Knedle ze śliwkami w cynamo- nowo-anyżowym wywarze i migdałowa kruszonka Sposób przygotowania: W głębokiej misce połączyć twaróg, ółko, masło, bie mąki i zagnieść lsyczne ata Zawinąć w Fi wstawić do odówki na 40 min. Śliwki ponakrawać, wyjąć pestki i posypać cukrem Z casa zrobić watek, pokość na równe kawalki, zrobić z nich placuszki, zawinąć nimi śliwki i uformować kndle Gotować w dużej ilości wrzątku przez 6-8 min od czasu wypłynięcia Na patelni rozopić cukier, dodać jabłka lekko je skarmlizować z obu son. cynamon i kardamon. Gotować przez 4 min, ze eko Na patelni roztopić masło, Dodać mąkę migdaową, cynamon orz bułkę 1 wysmażyć na złoto. Na dno talerza wlać wywar ułożyć knedle, posypać kruszonk i cukrem pudrem.

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Knedle "Toaróg półtłusty krajanka METRO Chef120, Mika typ 450 ARO 705 Mąła ziemniaczana ARO 20. Żótko 1 sr. Masło ARO 505 Śliwki węgieki 150g Cukier teinowy 30.8 raer cynamonowe -anyżewy Cynamon METRO Chef I laska wyż 2 gwiazdki Kardamon cay 1 st. Woda 150 mi Kruczonka Mąka migdalowa METRO Chef50 g Masło ARO 120g Buka tarta 80 Cynamon mielony 15 Cukier puder 10 Knedle ze śliwkami w cynamo- nowo-anyżowym wywarze i migdałowa kruszonka Sposób przygotowania: W głębokiej misce połączyć twaróg, ółko, masło, bie mąki i zagnieść lsyczne ata Zawinąć w Fi wstawić do odówki na 40 min. Śliwki ponakrawać, wyjąć pestki i posypać cukrem Z casa zrobić watek, pokość na równe kawalki, zrobić z nich placuszki, zawinąć nimi śliwki i uformować kndle Gotować w dużej ilości wrzątku przez 6-8 min od czasu wypłynięcia Na patelni rozopić cukier, dodać jabłka lekko je skarmlizować z obu son. cynamon i kardamon. Gotować przez 4 min, ze eko Na patelni roztopić masło, Dodać mąkę migdaową, cynamon orz bułkę 1 wysmażyć na złoto. Na dno talerza wlać wywar ułożyć knedle, posypać kruszonk i cukrem pudrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy