Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 31

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.04 do 30.06 - Strona nr 52

Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Przygotowujemy gratin: śmietankę i Mascarpone mieszamy z solą i pieprzem. Ziemniaki obieramy, kroimy na cienkie plasterki Do okrągłego porcelanowego naczynia do zapiekania o średnicy ok. 6 cm wkładamy warstwowo pokrojone ziemniaki i zalewamy serem wymieszanym ze śmietanką. Pieczemy przez 30 min w piekarniku nagrzanym do 180?C. GRATIN 2. Przyrządzamy mus serowy: pistacje prażymy na suchej patelni i, po ostudzeniu, drobno siekamy. Awokado obieramy, przekładamy do wysokiego pojemnika, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy serek, sól, pieprz i całość blendujemy na gładki mus. MUS 3. Mini cukinię grillujemy na rozgrzanej patelni, doprawiamy solą, pieprzem, cukrem trzcinowym i odstawiamy na bok. 4. Przepiórkę oczyszczamy i nacieramy solą wymieszaną z pieprzem młotkowanym, listkami tymianku i igłami rozmarynu. Masło siekamy i mieszamy ze startym wędzonym serem, faszerujemy tuszkę. Zawi- jamy w folię aluminiową i pieczemy przez ok. 20 min w temp. 1807C. 5. Gotową przepiórkę odwijamy delikatnie z folii, odkładamy na bok, a powstały naturalny sos przelewamy na małą patelnię, doprowa- dzamy do wrzenia i zagęszczamy zimnym masłem. Przed podaniem mięso skrapiamy sokiem z cytryny. Serwujemy z gratin ziemniacza- nym, minicukinią, musem i sosem PRZEPIÓRKA SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Przygotowujemy gratin: śmietankę i Mascarpone mieszamy z solą i pieprzem. Ziemniaki obieramy, kroimy na cienkie plasterki Do okrągłego porcelanowego naczynia do zapiekania o średnicy ok. 6 cm wkładamy warstwowo pokrojone ziemniaki i zalewamy serem wymieszanym ze śmietanką. Pieczemy przez 30 min w piekarniku nagrzanym do 180?C. GRATIN 2. Przyrządzamy mus serowy: pistacje prażymy na suchej patelni i, po ostudzeniu, drobno siekamy. Awokado obieramy, przekładamy do wysokiego pojemnika, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy serek, sól, pieprz i całość blendujemy na gładki mus. MUS 3. Mini cukinię grillujemy na rozgrzanej patelni, doprawiamy solą, pieprzem, cukrem trzcinowym i odstawiamy na bok. 4. Przepiórkę oczyszczamy i nacieramy solą wymieszaną z pieprzem młotkowanym, listkami tymianku i igłami rozmarynu. Masło siekamy i mieszamy ze startym wędzonym serem, faszerujemy tuszkę. Zawi- jamy w folię aluminiową i pieczemy przez ok. 20 min w temp. 1807C. 5. Gotową przepiórkę odwijamy delikatnie z folii, odkładamy na bok, a powstały naturalny sos przelewamy na małą patelnię, doprowa- dzamy do wrzenia i zagęszczamy zimnym masłem. Przed podaniem mięso skrapiamy sokiem z cytryny. Serwujemy z gratin ziemniacza- nym, minicukinią, musem i sosem PRZEPIÓRKA SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Carrefour Gazetka
20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Netto - Netto 5 wrz, 2024 - 11 wrz, 2024
Netto - Netto
5 wrz, 2024 - 11 wrz, 2024
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA WRZESIEŃ 2 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA WRZESIEŃ
2 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024
Aldi - Aldi
9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy