Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.04 do 30.06 - Strona nr 66

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Śmietankę podgrzewamy i, cały czas mieszając dodajemy etapa- mi ser Taleggio. Doprawiamy świeżo tartą gałką muszkatołową. 2. Kasztany rozmrażamy i wrzucamy do rondelka z syropem klo- nowym. Podgrzewamy kasztany w syropie do momentu, aż syrop będzie się równomiernie karmelizował na ich powierzchni. 3. Kasztany przekładamy do filiżanki, zalewamy ciepłym kremem serowym. Z wierzchu oprószamy kakao. SKŁADNIKI Ser Taleggio 50 g Gałka muszkatołowa do smaku Śmietanka 30% 100 g Syrop klonowy 80 g Kasztany mrożone 6 szt. Kakao 10 g OWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

Reklama
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Śmietankę podgrzewamy i, cały czas mieszając dodajemy etapa- mi ser Taleggio. Doprawiamy świeżo tartą gałką muszkatołową. 2. Kasztany rozmrażamy i wrzucamy do rondelka z syropem klo- nowym. Podgrzewamy kasztany w syropie do momentu, aż syrop będzie się równomiernie karmelizował na ich powierzchni. 3. Kasztany przekładamy do filiżanki, zalewamy ciepłym kremem serowym. Z wierzchu oprószamy kakao. SKŁADNIKI Ser Taleggio 50 g Gałka muszkatołowa do smaku Śmietanka 30% 100 g Syrop klonowy 80 g Kasztany mrożone 6 szt. Kakao 10 g OWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy