Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

HASH BROWN | „ TRIANGLES F EJ. an żawoóc | 4) BREADED 5. | WHITE | MUSHROONS | | e | | >) 235 Fiemme GRATINS ZB z we, _ Hash brown - trójkąty Gratinszserem (4 ) ziemniaczane * opak. 1,5 kg WSO; + opak. 25 kę € „ooo, o) Pieczarki panierowane p + opak. 1kg =" nrart. 705509 * opak. 1,5 kg nr art. 166389 (A Gratins z brokułem (6 © < nr art. 166390 nr art. 212262 y220 | MROZENIE Pierożki NA CZYM POLEGA ierożki gycza zkurczakiem TEN PROCES? i warzywami + opak. 600 g nr art. 392443 © Mrożenie polega na gwałtownym schłodzeniu produktu do temperatury poniżej -18*C i jego odwodnieniu, które jest efektem przemiany wody w lód Proces ten odbywa się w specjalnych tunelach chłodniczych, gdzie produkty są zamrażane np. w strumieniu bardzo zimnego powietrza (warzywa, owoce). W zależności od surowca stosuje się różne techniki mroźnicze — od mrożenia kontaktowego, przez tunele fluidyzacyjne, po tunele owiewowe. Minisajgonki wegetariańskie + opak. 1 kg c nr art. 473368 eH © 5 "esz | TX ł MINI CHICKEN i SPRING ROLLS_ 5 A Minisajgonki z kurczakiem jm + opak. 1 kg nr art. 473370

Najnowsze gazetki

Reklama
HASH BROWN | „ TRIANGLES F EJ. an żawoóc | 4) BREADED 5. | WHITE | MUSHROONS | | e | | >) 235 Fiemme GRATINS ZB z we, _ Hash brown - trójkąty Gratinszserem (4 ) ziemniaczane * opak. 1,5 kg WSO; + opak. 25 kę € „ooo, o) Pieczarki panierowane p + opak. 1kg =" nrart. 705509 * opak. 1,5 kg nr art. 166389 (A Gratins z brokułem (6 © < nr art. 166390 nr art. 212262 y220 | MROZENIE Pierożki NA CZYM POLEGA ierożki gycza zkurczakiem TEN PROCES? i warzywami + opak. 600 g nr art. 392443 © Mrożenie polega na gwałtownym schłodzeniu produktu do temperatury poniżej -18*C i jego odwodnieniu, które jest efektem przemiany wody w lód Proces ten odbywa się w specjalnych tunelach chłodniczych, gdzie produkty są zamrażane np. w strumieniu bardzo zimnego powietrza (warzywa, owoce). W zależności od surowca stosuje się różne techniki mroźnicze — od mrożenia kontaktowego, przez tunele fluidyzacyjne, po tunele owiewowe. Minisajgonki wegetariańskie + opak. 1 kg c nr art. 473368 eH © 5 "esz | TX ł MINI CHICKEN i SPRING ROLLS_ 5 A Minisajgonki z kurczakiem jm + opak. 1 kg nr art. 473370
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy