Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 07.11 do 12.11 - Strona nr 11

Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Gazetka Netto 07.11.2022 - 12.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od poniedziałku 7.11 do soboty 12.11.2022 POZNAJ PRZEPIS NA: RACZKĘ PO STAROPOLSKU W SOSIE WŁASNYM Z RASZĄ I BOCZKIEM SRŁADNIKI NA 2 PORCJE * 1 cała kaczka (1800-2400 g) - 3 jabłka + 20 g majeranku Bolinero * sól » pieprz Bolinero * 150 ml czerwonego wina półwytrawnego * 2 białe cebule + 200 g suszonych śliwek * 500 g kapusty czerwonej + 100 g suszonych moreli * 200 g masła Miletto * 50 ml octu winnego + 50 g miodu * 50 g cukru + 10 g mąki ziemniaczanej Mamone * 50 g kaszy jęczmiennej Harvest Best * 50 g kaszy gryczanej Harvest Best + 50 g boczku * 100 ml śmietany słodkiej 30% Miletto * 1 pęczek natki pietruszki Netto O 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! PRZYGOTOWANIE Kaczkę kroimy na pół, wzdłuż piersi i trybujemy z kości. Przygotowujemy marynatę: jabłka kroimy w pla- stry, dodajemy majeranek, sól, pieprz, 100 ml wina, pokrojoną w piórka cebulę i100 g suszo- nych śliwek. Wytrybowaną kaczkę nacieramy marynatą i od- stawiamy do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia kaczkę pieczemy do miękkości (około 2-2,5 godz.) razem z marynatą, pod przy- kryciem, w temperaturze 140'C. Upieczoną kaczkę zostawiamy w wytopionym tłuszczu na kolejne 24 godziny, aby mięso na- brało wyrazistego smaku i nie było suche. Po tym czasie kaczkę wyciągamy z tłuszczu, a ten przekładamy do garnka, zagotowujemy i blendujemy. Powstały sos przecieramy przez sito, by pozbyć się grudek, i jeszcze raz zago- towujemy. Kapustę szatkujemy i dusimy do miękkości. Mo- rele i pozostałe Śliwki kroimy w paski, smażymy na połowie masła na złoty kolor i dodajemy do ugotowanej kapusty. Następnie doprawiamy ją octem, miodem, cu- krem i resztą czerwonego wina. Całość podsma- żamy, aż wino odparuje. Pod koniec dodajemy mąkę ziemniaczaną wymieszaną z wodą. Obie kasze gotujemy w jednym garnku. W tym czasie cebulę i boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na reszcie masła. Następnie na patel- nię dodajemy ugotowane kasze, wszystko razem przesmażamy. Dolewamy śmietanę i delikatnie dusimy. Całość doprawiamy do smaku i posypu- jemy posiekaną natką pietruszki. Kaczkę podgrzewamy w sosie. Na każdy talerz nakładamy porcję kaszy i kapusty, a między nimi układamy ciepłą połówkę kaczki. Smacznego! PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI MATEUSZA GANDERĘ Z RESTAURACJI CHATA STAROPOLSKA W MSZANIE Kaczka A tuszka 1kg 17,99 Kasza jęczmienna perłowa Harvest Best 4x100 g 8,48/1kg 3,39

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Od poniedziałku 7.11 do soboty 12.11.2022 POZNAJ PRZEPIS NA: RACZKĘ PO STAROPOLSKU W SOSIE WŁASNYM Z RASZĄ I BOCZKIEM SRŁADNIKI NA 2 PORCJE * 1 cała kaczka (1800-2400 g) - 3 jabłka + 20 g majeranku Bolinero * sól » pieprz Bolinero * 150 ml czerwonego wina półwytrawnego * 2 białe cebule + 200 g suszonych śliwek * 500 g kapusty czerwonej + 100 g suszonych moreli * 200 g masła Miletto * 50 ml octu winnego + 50 g miodu * 50 g cukru + 10 g mąki ziemniaczanej Mamone * 50 g kaszy jęczmiennej Harvest Best * 50 g kaszy gryczanej Harvest Best + 50 g boczku * 100 ml śmietany słodkiej 30% Miletto * 1 pęczek natki pietruszki Netto O 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! PRZYGOTOWANIE Kaczkę kroimy na pół, wzdłuż piersi i trybujemy z kości. Przygotowujemy marynatę: jabłka kroimy w pla- stry, dodajemy majeranek, sól, pieprz, 100 ml wina, pokrojoną w piórka cebulę i100 g suszo- nych śliwek. Wytrybowaną kaczkę nacieramy marynatą i od- stawiamy do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia kaczkę pieczemy do miękkości (około 2-2,5 godz.) razem z marynatą, pod przy- kryciem, w temperaturze 140'C. Upieczoną kaczkę zostawiamy w wytopionym tłuszczu na kolejne 24 godziny, aby mięso na- brało wyrazistego smaku i nie było suche. Po tym czasie kaczkę wyciągamy z tłuszczu, a ten przekładamy do garnka, zagotowujemy i blendujemy. Powstały sos przecieramy przez sito, by pozbyć się grudek, i jeszcze raz zago- towujemy. Kapustę szatkujemy i dusimy do miękkości. Mo- rele i pozostałe Śliwki kroimy w paski, smażymy na połowie masła na złoty kolor i dodajemy do ugotowanej kapusty. Następnie doprawiamy ją octem, miodem, cu- krem i resztą czerwonego wina. Całość podsma- żamy, aż wino odparuje. Pod koniec dodajemy mąkę ziemniaczaną wymieszaną z wodą. Obie kasze gotujemy w jednym garnku. W tym czasie cebulę i boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na reszcie masła. Następnie na patel- nię dodajemy ugotowane kasze, wszystko razem przesmażamy. Dolewamy śmietanę i delikatnie dusimy. Całość doprawiamy do smaku i posypu- jemy posiekaną natką pietruszki. Kaczkę podgrzewamy w sosie. Na każdy talerz nakładamy porcję kaszy i kapusty, a między nimi układamy ciepłą połówkę kaczki. Smacznego! PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI MATEUSZA GANDERĘ Z RESTAURACJI CHATA STAROPOLSKA W MSZANIE Kaczka A tuszka 1kg 17,99 Kasza jęczmienna perłowa Harvest Best 4x100 g 8,48/1kg 3,39
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Pepco - Pepco 20 cze, 2024 - 10 lip, 2024
Pepco - Pepco
20 cze, 2024 - 10 lip, 2024
Gazetka Netto - Netto Gazetka Non Food 27/24B 4 lip, 2024 - 10 lip, 2024
Netto - Netto Gazetka Non Food 27/24B
4 lip, 2024 - 10 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 4 lip, 2024 - 18 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
4 lip, 2024 - 18 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy