Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 27.10 do 02.11 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Stokrotka 27.10.2022 - 02.11.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

z EF Kluseczki ziemniaczane Gnocchi, Gnocchi Tricolore IŁ 500 g; 13,98 zł/kg Makaron tagliatelle Fresh n0ZE Pasta e S 250 g; 19,96 zł/kg AŻ 24 + ALT ATÓRO rmcznjj 349 Bruschetta Bonta Lucane 120 g; pomidor, rozmaryn; Pesto alla ikacj Ghovśs Red EE: 29,09 zł/kg (z aplikacją) 130 g; 36,85 zł/kg 38,25 zł/kg % ł 5 z FR, EFA "8% ">B kł bruschelle BULE x ROSMARINO „ USOOWODÓRO "rztał r Penne Lody h A. ZSsosem Z pieczonyc Barattolino sp omidorow Vanie Pista, Croccantino; 24,99 zł/l - 1kgpomidorów śliwkowych - kilka gałązek pomidorków lub malinowych cherry (w zależności od ilości ask * 2 ząbki czosnku talerzy - jedna gałązka na « 1duża cebula każdy talerz) - 4łyżkitartego parmezanu + świeża bazylia (do dekoracji) KE Tortellini, - pół szklanki przecieru + sól Tortelloni pomidorowego - pieprz 250 g; z szynką « 6łyżek oliwy * chili «kulki mozzarelli (w zależności + cukier (w razie potrzeby) od ilości talerzy - pokilka _ + makaron penne sztuk na każdy talerz) prosciutto, z serem ricotta i szpinakiem; 27,96 zł/kg Przygotuj sos: pomidory umyj, ciasno ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Natnij pomidory od góry - to ułatwi obieranie ich ze skórki po upieczeniu. Skrop oliwą z oliwek i wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz około 50 minut. Gdy pomidory się pieką, obierz i drobno posiekaj cebulę oraz czosnek. Na patelni o grubym dnie rozgrzej oliwę i zeszklij cebulę oraz czosnek - uważaj, aby ich nie przypalić. Upieczone, wystudzone pomidory obierz ze skórki ROSSI RE TORTELLONI 66% i włóż do wysokiego garnka. Dodaj zeszkloną cebulę i czosnek oraz przecier pomidorowy - całość zblenduj na gładką masę. Pod koniec blendowania dodaj parmezan i przyprawy - sól, pieprz i chili - do smaku. Zagotuj sos i jeśli będzie potrzeba - dodaj odrobinę cukru (czasem pomidory są zbyt kwaśne). Pi

Najnowsze gazetki

Reklama
z EF Kluseczki ziemniaczane Gnocchi, Gnocchi Tricolore IŁ 500 g; 13,98 zł/kg Makaron tagliatelle Fresh n0ZE Pasta e S 250 g; 19,96 zł/kg AŻ 24 + ALT ATÓRO rmcznjj 349 Bruschetta Bonta Lucane 120 g; pomidor, rozmaryn; Pesto alla ikacj Ghovśs Red EE: 29,09 zł/kg (z aplikacją) 130 g; 36,85 zł/kg 38,25 zł/kg % ł 5 z FR, EFA "8% ">B kł bruschelle BULE x ROSMARINO „ USOOWODÓRO "rztał r Penne Lody h A. ZSsosem Z pieczonyc Barattolino sp omidorow Vanie Pista, Croccantino; 24,99 zł/l - 1kgpomidorów śliwkowych - kilka gałązek pomidorków lub malinowych cherry (w zależności od ilości ask * 2 ząbki czosnku talerzy - jedna gałązka na « 1duża cebula każdy talerz) - 4łyżkitartego parmezanu + świeża bazylia (do dekoracji) KE Tortellini, - pół szklanki przecieru + sól Tortelloni pomidorowego - pieprz 250 g; z szynką « 6łyżek oliwy * chili «kulki mozzarelli (w zależności + cukier (w razie potrzeby) od ilości talerzy - pokilka _ + makaron penne sztuk na każdy talerz) prosciutto, z serem ricotta i szpinakiem; 27,96 zł/kg Przygotuj sos: pomidory umyj, ciasno ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Natnij pomidory od góry - to ułatwi obieranie ich ze skórki po upieczeniu. Skrop oliwą z oliwek i wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz około 50 minut. Gdy pomidory się pieką, obierz i drobno posiekaj cebulę oraz czosnek. Na patelni o grubym dnie rozgrzej oliwę i zeszklij cebulę oraz czosnek - uważaj, aby ich nie przypalić. Upieczone, wystudzone pomidory obierz ze skórki ROSSI RE TORTELLONI 66% i włóż do wysokiego garnka. Dodaj zeszkloną cebulę i czosnek oraz przecier pomidorowy - całość zblenduj na gładką masę. Pod koniec blendowania dodaj parmezan i przyprawy - sól, pieprz i chili - do smaku. Zagotuj sos i jeśli będzie potrzeba - dodaj odrobinę cukru (czasem pomidory są zbyt kwaśne). Pi
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy