Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 18.04 do 24.04 - Strona nr 2

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Kaufland 18.04.2024 - 24.04.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

14 'O Składniki na 2 porcje —100 g ryżu basmati — 2łyżki soku z limonki Z PoE WŁOSKIM BESRR >, 05 — 2 ząbki czosnku cytrynowej — 2 szalotki — 1 łyżka sosu sojowego —2 papryczki chili — pieprz — 2 bulwy kopru włoskiego — 50 ml mleka kokosowego (ok. 400 g) — 200 ml bulionu rybnego — 1/4 główki kapusty — | łyżeczka mąki pekińskiej ziemniaczanej —300 g filetów z łososia = % pęczka kolendry 1 Przygotowanie Ryż ugotować w osolonej wodzie. Imbir, czosnek i szalotki obrać i posiekać. Chili umyć, usunąć nasiona i pokroić w pa- seczki. Koper włoski i kapustę oczyścić i pokroić na małe kawałki. Rybę opłukać i osuszyć, skropić sokiem z limonki W woku rozgrzać olej, podsmażyć imbir i szalotkę. Dodać chili i czosnek, koper włoski i kapustę, krótko podsmażyć na dużym ogniu. Jasną część trawy cytrynowej pokroić w wąskie paseczki, lekko rozgnieść, dodać do warzyw ikrót- ko poddusić. Rybę doprawić sosem sojowym i pieprzem, usmażyć na małym ogniu ok. 10 min i odstawić w ciepłe miejsce. Do warzyw dolać mleko kokosowe i bulion ryb- ny, zagotować, zagęścić mąką ziemniaczaną. Na talerze wyłożyć ryż, warzywa i rybę, posypać listkami kolendry. Łosoś atlantycki CO ZA ECP) filet ze skórą EZ LEJ LEJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 * Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 16 z dnia 18.04.2024. Oferta ważna od 18.04.2024 do 24.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 278 eT WOJECI |

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
14 'O Składniki na 2 porcje —100 g ryżu basmati — 2łyżki soku z limonki Z PoE WŁOSKIM BESRR >, 05 — 2 ząbki czosnku cytrynowej — 2 szalotki — 1 łyżka sosu sojowego —2 papryczki chili — pieprz — 2 bulwy kopru włoskiego — 50 ml mleka kokosowego (ok. 400 g) — 200 ml bulionu rybnego — 1/4 główki kapusty — | łyżeczka mąki pekińskiej ziemniaczanej —300 g filetów z łososia = % pęczka kolendry 1 Przygotowanie Ryż ugotować w osolonej wodzie. Imbir, czosnek i szalotki obrać i posiekać. Chili umyć, usunąć nasiona i pokroić w pa- seczki. Koper włoski i kapustę oczyścić i pokroić na małe kawałki. Rybę opłukać i osuszyć, skropić sokiem z limonki W woku rozgrzać olej, podsmażyć imbir i szalotkę. Dodać chili i czosnek, koper włoski i kapustę, krótko podsmażyć na dużym ogniu. Jasną część trawy cytrynowej pokroić w wąskie paseczki, lekko rozgnieść, dodać do warzyw ikrót- ko poddusić. Rybę doprawić sosem sojowym i pieprzem, usmażyć na małym ogniu ok. 10 min i odstawić w ciepłe miejsce. Do warzyw dolać mleko kokosowe i bulion ryb- ny, zagotować, zagęścić mąką ziemniaczaną. Na talerze wyłożyć ryż, warzywa i rybę, posypać listkami kolendry. Łosoś atlantycki CO ZA ECP) filet ze skórą EZ LEJ LEJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 * Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 16 z dnia 18.04.2024. Oferta ważna od 18.04.2024 do 24.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 278 eT WOJECI |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy