Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 04.04 do 10.04 - Strona nr 2

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Kaufland 04.04.2024 - 10.04.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

| (©) Składniki na 4 porcje -1cytryna —2 brzoskwinie (świeże —2-3 ząbki czosnku lub z puszki) — sól — 2 łyżki masła —4-5 łyżek oliwy -4 plastry mozzarelli — świeżo zmielony pieprz K-Classic yA In BŁ GA M | -4 filety z pstrąga -4 łyżki posiekanych — 2 jabłka orzechów włoskich K-Classic I BRZOSKWINIAMI < . 1 Przygotowanie <— © Z umytej cytryny otrzeć skórkę i wycisnąć sok. Ząbki czosnku obrać, posiekać, rozetrzeć ze sporą szczyptą soli. Oliwę wymieszać ze skórką i sokiem cytrynowym, pieprzem i czosnkiem. Filety rybne opłukać, osuszyć, posmarować przygotowaną marynatq i odstawić pod przykryciem do lodówki na 30 minut. Jabłka i brzos- kwinie umyć, przekroić na połówki. Usunąć pestki i gniazda nasienne. Połówki owoców pokroić na cząstki. Cztery duże kawałki folii aluminiowej posmarować masłem. Na każdym filecie rybnym ułożyć na prze- mian cząstki jabłka i brzoskwini. Na wierzchu położyć po plasterku mozzarelli i posypać posiekanymi orze- chami. Filety zawinąć w folię aluminiową tak, aby nad warstwą sera była wolna przestrzeń (by roztapiający się ser nie przywarł do folii). Pakunki włożyć do piekarni- ka z włączoną funkcją grilla i piec przez około 20 minut Podawać np. z ryżem. Pstrąg łososiowy Tuszka śledziowa EAC wędzona 100 g LEJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 14 z dnia 4.04.2024. Oferta ważna 0d 4.04.2024 do 10.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. CI |

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
| (©) Składniki na 4 porcje -1cytryna —2 brzoskwinie (świeże —2-3 ząbki czosnku lub z puszki) — sól — 2 łyżki masła —4-5 łyżek oliwy -4 plastry mozzarelli — świeżo zmielony pieprz K-Classic yA In BŁ GA M | -4 filety z pstrąga -4 łyżki posiekanych — 2 jabłka orzechów włoskich K-Classic I BRZOSKWINIAMI < . 1 Przygotowanie <— © Z umytej cytryny otrzeć skórkę i wycisnąć sok. Ząbki czosnku obrać, posiekać, rozetrzeć ze sporą szczyptą soli. Oliwę wymieszać ze skórką i sokiem cytrynowym, pieprzem i czosnkiem. Filety rybne opłukać, osuszyć, posmarować przygotowaną marynatq i odstawić pod przykryciem do lodówki na 30 minut. Jabłka i brzos- kwinie umyć, przekroić na połówki. Usunąć pestki i gniazda nasienne. Połówki owoców pokroić na cząstki. Cztery duże kawałki folii aluminiowej posmarować masłem. Na każdym filecie rybnym ułożyć na prze- mian cząstki jabłka i brzoskwini. Na wierzchu położyć po plasterku mozzarelli i posypać posiekanymi orze- chami. Filety zawinąć w folię aluminiową tak, aby nad warstwą sera była wolna przestrzeń (by roztapiający się ser nie przywarł do folii). Pakunki włożyć do piekarni- ka z włączoną funkcją grilla i piec przez około 20 minut Podawać np. z ryżem. Pstrąg łososiowy Tuszka śledziowa EAC wędzona 100 g LEJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 14 z dnia 4.04.2024. Oferta ważna 0d 4.04.2024 do 10.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. CI |
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy