Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Kaufland Gazetki promocyjne
Kaufland
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 14.09 do 20.09 - Strona nr 2

Gazetka Kaufland 14.09.2023 - 20.09.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Kaufland 14.09.2023 - 20.09.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

CELU filet ze skórą 100'9 OZI CZE CI] [M ; tylko | (YŁ/ RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ zz) Z Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 GULASZ RYBNY 'O Składniki na 4 porcje —600 g filetów z dorsza -|-2 łyżeczki soku z cytryny — sól, pieprz -2 cebule —2 ogórki kiszone —po 1 żółtej, zielonej i czerwonej papryce -2 łyżki oleju —60 g boczku —1 łyżka koncentratu pomidorowego — 1 łyżka papryki w proszku, słodkiej lub ostrej, wg upodobania -1l bulionu —150 g kwaśnej śmietany —1 łyżka posiekanego koperku 10 Przygotowanie Filety umyć, osuszyć, pokroić w dużą kostkę, skropić sokiem z cytryny i po- solić. Cebule obrać. Pokroić w kostkę cebule, ogórki i boczek. Papryki umyć, oczyścić i pokroić w duże kawałki. W rondlu rozgrzać olej, podsmażyć boczek. Dodać cebulę i paprykę, chwi- lę smażyć, mieszając. Dodać koncen- trat pomidorowy i paprykę w proszku, chwilę jeszcze smażyć. Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 15 min. Po 10 min dodać rybę i ogórki, chwilę trzymać na małym ogniu. Do gulaszu dodać śmietanę i koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na talerzach do zupy, z ulu- bionym pieczywem. Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 37 z dnia 14.09.2023. Oferta ważna od 14.09.2023 do 20.09.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. WET NONE ©” Gray

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
CELU filet ze skórą 100'9 OZI CZE CI] [M ; tylko | (YŁ/ RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ zz) Z Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 GULASZ RYBNY 'O Składniki na 4 porcje —600 g filetów z dorsza -|-2 łyżeczki soku z cytryny — sól, pieprz -2 cebule —2 ogórki kiszone —po 1 żółtej, zielonej i czerwonej papryce -2 łyżki oleju —60 g boczku —1 łyżka koncentratu pomidorowego — 1 łyżka papryki w proszku, słodkiej lub ostrej, wg upodobania -1l bulionu —150 g kwaśnej śmietany —1 łyżka posiekanego koperku 10 Przygotowanie Filety umyć, osuszyć, pokroić w dużą kostkę, skropić sokiem z cytryny i po- solić. Cebule obrać. Pokroić w kostkę cebule, ogórki i boczek. Papryki umyć, oczyścić i pokroić w duże kawałki. W rondlu rozgrzać olej, podsmażyć boczek. Dodać cebulę i paprykę, chwi- lę smażyć, mieszając. Dodać koncen- trat pomidorowy i paprykę w proszku, chwilę jeszcze smażyć. Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 15 min. Po 10 min dodać rybę i ogórki, chwilę trzymać na małym ogniu. Do gulaszu dodać śmietanę i koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na talerzach do zupy, z ulu- bionym pieczywem. Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 37 z dnia 14.09.2023. Oferta ważna od 14.09.2023 do 20.09.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. WET NONE ©” Gray
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 22 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 22 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy