Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Kaufland Gazetki promocyjne
Kaufland
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 13.06 do 19.06 - Strona nr 2

Gazetka Kaufland 13.06.2024 - 19.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Kaufland 13.06.2024 - 19.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

DWUKOLOROWA FOT - % strąka żółtej papryki —125 g mieszanki sałat —500 g schłodzonych —8 łyżek jogurtu naturalnego filetów z pstrąga -2łyżki soku z cytryny — 200 ml schłodzonej — 1 łyżeczka cukru SZPSTRĄGIEM -2 białka i s u LJ — sól, pieprz —3łyżki pasty Ajvar — 2 łyżeczki chrzanu ze słoika — po 1łyżce posiekanego koperku i natki pietruszki — 1 łyżeczka oleju mm = ? 1 Przygotowanie Paprykę umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Rybę umyć, osuszyć i zmiksować ze śmietanką i białkami. Masę doprawić solą i pieprzem, podzielić na pół. Połowę masy wymieszać z papryką i Ajvarem, połowę z chrzanem, ko- perkiem i pietruszką. Podłużną formę posmarować ole- jem, włożyć % masy z chrzanem, na wierzch wyłożyć masę z papryką i Ajvarem. Resztę białej masy ułożyć na wierz- chu w postaci paska wzdłuż formy. Wyrównać powierzch- nię. Formę przykryć folią aluminiową, włożyć do naczynia z gorącą wodą i wstawić do piekarnika o temp. 180?C. Goto- wać ok. 60 min, wyjąć z pieca, wystudzić i chłodzić ok. 2 godz. w lodówce. Sałatę umyć i osuszyć. Jogurt wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić pieprzem i cukrem, dressingiem polać sałatę. Terrinę podawać z sałatą. Pstrąg tęczowy LdLULY:] filet ze skórą tusza 100 g EJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 24 z dnia 13.06.2024. Oferta ważna od 13.06.2024 do 19.06.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 800 30 PERZ==| | 2a wr WEJĘCI i

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
DWUKOLOROWA FOT - % strąka żółtej papryki —125 g mieszanki sałat —500 g schłodzonych —8 łyżek jogurtu naturalnego filetów z pstrąga -2łyżki soku z cytryny — 200 ml schłodzonej — 1 łyżeczka cukru SZPSTRĄGIEM -2 białka i s u LJ — sól, pieprz —3łyżki pasty Ajvar — 2 łyżeczki chrzanu ze słoika — po 1łyżce posiekanego koperku i natki pietruszki — 1 łyżeczka oleju mm = ? 1 Przygotowanie Paprykę umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Rybę umyć, osuszyć i zmiksować ze śmietanką i białkami. Masę doprawić solą i pieprzem, podzielić na pół. Połowę masy wymieszać z papryką i Ajvarem, połowę z chrzanem, ko- perkiem i pietruszką. Podłużną formę posmarować ole- jem, włożyć % masy z chrzanem, na wierzch wyłożyć masę z papryką i Ajvarem. Resztę białej masy ułożyć na wierz- chu w postaci paska wzdłuż formy. Wyrównać powierzch- nię. Formę przykryć folią aluminiową, włożyć do naczynia z gorącą wodą i wstawić do piekarnika o temp. 180?C. Goto- wać ok. 60 min, wyjąć z pieca, wystudzić i chłodzić ok. 2 godz. w lodówce. Sałatę umyć i osuszyć. Jogurt wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić pieprzem i cukrem, dressingiem polać sałatę. Terrinę podawać z sałatą. Pstrąg tęczowy LdLULY:] filet ze skórą tusza 100 g EJ Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 24 z dnia 13.06.2024. Oferta ważna od 13.06.2024 do 19.06.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 800 30 PERZ==| | 2a wr WEJĘCI i
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Auchan Gazetka 20 cze, 2024 - 26 cze, 2024
Auchan Gazetka
20 cze, 2024 - 26 cze, 2024
Gazetka Tchibo - Sen Nocy Letniej 11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Sen Nocy Letniej
11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 3 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Lidl - KARTA WIN
3 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 24 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Aldi - Aldi
24 cze, 2024 - 30 cze, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy