Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 27.03 do 03.04 - Strona nr 2

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Kaufland 27.03.2024 - 03.04.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ŁOSOŚ Z DIPEM Z AWOKĄDO A 4 EEC GLS AI filet ze skórą r E) LU | (©) Składniki na 4 porcje — 1 dojrzałe awokado — sok z limonki — 150 g jogurtu naturalnego — 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku — sól, pieprz — 5 pomidorów — 1 mała szalotka = pół pęczka bazylii — 5 łyżek oleju rzepakowego — 1 łyżka octu balsamicznego = cukier -4 filety z łososia (po ok. 125 g) —1-2łyżki mąki —4 kromki chleba pełnoziarnistego 10 Przygotowanie Awokado przepołowić, usunąć pestkę, miąższ wyjąć, roz- gnieść widelcem i skropić sokiem z limonki. Jogurt wy- mieszać ze szczypiorkiem, dodać awokado, dip doprawić solą i pieprzem. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Szalot- kę obrać i posiekać. Bazylię umyć, oderwać listki i zmik- sować razem z kostkami szalotki, 3 łyżkami oleju i octem Sos doprawić solą, pieprzem i cukrem, wymieszać z po- midorami. Filety z łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z limonki, posolić i obtoczyć w mące. Resztę oleju roz- grzać i usmażyć filety z obu stron (5-10 min). Filety wyło- żyć na talerze z dipem i sałatką z pomidorów. Podawać z chlebem pełnoziarnistym. Halibut EL] 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 13 z dnia 27.03.2024. Oferta ważna od 27.03.2024 do 3.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
ŁOSOŚ Z DIPEM Z AWOKĄDO A 4 EEC GLS AI filet ze skórą r E) LU | (©) Składniki na 4 porcje — 1 dojrzałe awokado — sok z limonki — 150 g jogurtu naturalnego — 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku — sól, pieprz — 5 pomidorów — 1 mała szalotka = pół pęczka bazylii — 5 łyżek oleju rzepakowego — 1 łyżka octu balsamicznego = cukier -4 filety z łososia (po ok. 125 g) —1-2łyżki mąki —4 kromki chleba pełnoziarnistego 10 Przygotowanie Awokado przepołowić, usunąć pestkę, miąższ wyjąć, roz- gnieść widelcem i skropić sokiem z limonki. Jogurt wy- mieszać ze szczypiorkiem, dodać awokado, dip doprawić solą i pieprzem. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Szalot- kę obrać i posiekać. Bazylię umyć, oderwać listki i zmik- sować razem z kostkami szalotki, 3 łyżkami oleju i octem Sos doprawić solą, pieprzem i cukrem, wymieszać z po- midorami. Filety z łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z limonki, posolić i obtoczyć w mące. Resztę oleju roz- grzać i usmażyć filety z obu stron (5-10 min). Filety wyło- żyć na talerze z dipem i sałatką z pomidorów. Podawać z chlebem pełnoziarnistym. Halibut EL] 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 13 z dnia 27.03.2024. Oferta ważna od 27.03.2024 do 3.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy