Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lewiatan - Ważna od 01.09 do 07.09 - Strona nr 5

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lewiatan 01.09.2022 - 07.09.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ik la (EE OWI, ZY UE Fm o U CHOCOL Lody Grand Koral 6? Oranżada musssująca w proszku Hellena Oranżada Hellena Chocolate, Pavlova 120 ml czerwona, żółta 18 g, strzelająca 6 g biała, czerwona 250 ml 24.08 zł/11 38.33-115,00 zł/1kg 786 zł/11 * 4 szklanki mąki wrocławskiej Lewiatan * pół opakowania margaryny ZOEACE Moja do pieczenia Lewiatan | gAKTO ZROBIĆ, * 1,5łyżeczki proszku do pieczenia wami * 1łyżka cukru wanilinowego *u(ii * 3łyżki cukru + 3 żółtka + 8jabłek * cynamon * cukier puder * migdały płatki Lewiatan Mąkę wymieszaj z Moją do pieczenia, 2 łyżkami cukru, proszkiem do pieczenia i cukrem wanilinowym. Dodaj żółtka. Całość dokładnie zagnieć. Ciasto przełóż do lodówki na około pół godziny. W tym czasie pokrój jabłka w niewielką kostkę i przełóż do garnka. Podlej je odrobiną wody, dodaj łyżkę cukru, cynamon i duś na średnim ogniu. Chłodne ciasto podziel na 2 części. Pierwszą część ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia lub wysmarowanej margaryną Moja, nakłuj widelcem, podpiecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Następnie dodaj podduszone jabłka z cynamonem. Z drugiej części ciasta przygotuj kruszonkę i ułóż na jabłkach. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180” przez około 20 minut. Upieczony jabłecznik posyp cukrem pudrem i płatkami migdałów. r Smacznego!

Najnowsze gazetki

Reklama
ik la (EE OWI, ZY UE Fm o U CHOCOL Lody Grand Koral 6? Oranżada musssująca w proszku Hellena Oranżada Hellena Chocolate, Pavlova 120 ml czerwona, żółta 18 g, strzelająca 6 g biała, czerwona 250 ml 24.08 zł/11 38.33-115,00 zł/1kg 786 zł/11 * 4 szklanki mąki wrocławskiej Lewiatan * pół opakowania margaryny ZOEACE Moja do pieczenia Lewiatan | gAKTO ZROBIĆ, * 1,5łyżeczki proszku do pieczenia wami * 1łyżka cukru wanilinowego *u(ii * 3łyżki cukru + 3 żółtka + 8jabłek * cynamon * cukier puder * migdały płatki Lewiatan Mąkę wymieszaj z Moją do pieczenia, 2 łyżkami cukru, proszkiem do pieczenia i cukrem wanilinowym. Dodaj żółtka. Całość dokładnie zagnieć. Ciasto przełóż do lodówki na około pół godziny. W tym czasie pokrój jabłka w niewielką kostkę i przełóż do garnka. Podlej je odrobiną wody, dodaj łyżkę cukru, cynamon i duś na średnim ogniu. Chłodne ciasto podziel na 2 części. Pierwszą część ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia lub wysmarowanej margaryną Moja, nakłuj widelcem, podpiecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Następnie dodaj podduszone jabłka z cynamonem. Z drugiej części ciasta przygotuj kruszonkę i ułóż na jabłkach. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180” przez około 20 minut. Upieczony jabłecznik posyp cukrem pudrem i płatkami migdałów. r Smacznego!
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy