Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lewiatan - Ważna od 25.08 do 31.08 - Strona nr 5

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lewiatan 25.08.2022 - 31.08.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Pasta do dań z patelni Winiary z suszonymi pomidorami i octem balsamicznym, Kukurydza Bonduelle Przecier pomidorowy Lewiatan 500g z grzybami leśnymi i czosnkiem 210 g złocista, złocista z groszkiem 170 g/140 g 4,98 zł/1 kg 23,76 zł/1kg 18.21 zi/1 kg SKŁADNIKI: Sos pomidorowy: * koncentrat pomidorowy Lewiatan 1TDN) A INN * cebula czerwona Pa Ą I UIVIL IU DAŁ II WIIV * kostka warzywna Lewiatan * pieprz mielony Lewiatan * świeża bazylia Ciasto na placuszki: * 500g cukinii | * natka pietruszki * 3 łyżki mąki poznańskiej Lewiatan * 2 ząbki czosnku * 2jajka * olej uniwersalny * sól Lewiatan * pieprz mielony Lewiatan GN JIUJ Cebulę pokrój w drobną kostkę. Na pała rozgrzej olej i podsmaż cebulę. Do rumianej cebuli dodaj 2 łyżki koncentratu pomidorowego. Nalej ciepłej wody do małego rondelka i rozpuść w nim pół kostki warzywnej. Wywarem zalej cebulę z koncentratem. Dopraw pieprzem. Duś przez około 10 minut. Na koniec dodaj świeżą bazylię. Czosnek i natkę pietruszki drobno posiekaj. ZOBACZ. (ukinię zetrzyj na tarce na dużych oczkach. rg Odciśnij nadmiar soku. Przełóż odsączoną cukinię l do miski, dodaj natkę, czosnek, 2 jajka i mąkę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Na patelni rozgrzej olej. Nakładaj po łyżce masy i smaż do momentu, aż placuszki będą rumiane. Podawaj z sosem pomidorowo-bazyliowym i świeżą bazylią. 50B PRZYGOTOM

Najnowsze gazetki

Reklama
Pasta do dań z patelni Winiary z suszonymi pomidorami i octem balsamicznym, Kukurydza Bonduelle Przecier pomidorowy Lewiatan 500g z grzybami leśnymi i czosnkiem 210 g złocista, złocista z groszkiem 170 g/140 g 4,98 zł/1 kg 23,76 zł/1kg 18.21 zi/1 kg SKŁADNIKI: Sos pomidorowy: * koncentrat pomidorowy Lewiatan 1TDN) A INN * cebula czerwona Pa Ą I UIVIL IU DAŁ II WIIV * kostka warzywna Lewiatan * pieprz mielony Lewiatan * świeża bazylia Ciasto na placuszki: * 500g cukinii | * natka pietruszki * 3 łyżki mąki poznańskiej Lewiatan * 2 ząbki czosnku * 2jajka * olej uniwersalny * sól Lewiatan * pieprz mielony Lewiatan GN JIUJ Cebulę pokrój w drobną kostkę. Na pała rozgrzej olej i podsmaż cebulę. Do rumianej cebuli dodaj 2 łyżki koncentratu pomidorowego. Nalej ciepłej wody do małego rondelka i rozpuść w nim pół kostki warzywnej. Wywarem zalej cebulę z koncentratem. Dopraw pieprzem. Duś przez około 10 minut. Na koniec dodaj świeżą bazylię. Czosnek i natkę pietruszki drobno posiekaj. ZOBACZ. (ukinię zetrzyj na tarce na dużych oczkach. rg Odciśnij nadmiar soku. Przełóż odsączoną cukinię l do miski, dodaj natkę, czosnek, 2 jajka i mąkę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Na patelni rozgrzej olej. Nakładaj po łyżce masy i smaż do momentu, aż placuszki będą rumiane. Podawaj z sosem pomidorowo-bazyliowym i świeżą bazylią. 50B PRZYGOTOM
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy