Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Boże Narodzenie - Ważna od 28.11 do 25.12 - Strona nr 8

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lidl 28.11.2022 - 25.12.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Sposób przygotowania PRZYGOTUJ * piekarnik rozgrzany do temperatury 170?C e blachę % * papier do pieczenia * KROK 1: PIECZEMY CAMEMBERT Camembert układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i posypujemy pestkami dyni. Tak przygotowany ser pieczemy przez ok. 8 minut. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ SAŁATKI Szpinak myjemy, osuszamy i wykładamy po równo na talerze. k Ser stilton łamiemy na kawałki i układamy na szpinaku, a następnie skrapiamy połową sosu chutney. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WINEGRET Pozostały sos chutney mieszamy z olejem z pestek dyni i octem winnym. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. KROK 4: PODAJEMY SAŁATKĘ * Jabłko myjemy, dzielimy na ćwiartki i pozbawiamy gniazda nasiennego. Następnie kroimy je w bardzo cienkie plasterki i układamy na wierzchu sałatki. Ciepły camembert dzielimy na cztery części i układamy po jednej ćwiartce na każdym talerzu. Ser cheddar kroimy w plastry i układamy na sałatce. Każdą porcję dekorujemy 3 paluszkami grissini.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
Sposób przygotowania PRZYGOTUJ * piekarnik rozgrzany do temperatury 170?C e blachę % * papier do pieczenia * KROK 1: PIECZEMY CAMEMBERT Camembert układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i posypujemy pestkami dyni. Tak przygotowany ser pieczemy przez ok. 8 minut. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ SAŁATKI Szpinak myjemy, osuszamy i wykładamy po równo na talerze. k Ser stilton łamiemy na kawałki i układamy na szpinaku, a następnie skrapiamy połową sosu chutney. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WINEGRET Pozostały sos chutney mieszamy z olejem z pestek dyni i octem winnym. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. KROK 4: PODAJEMY SAŁATKĘ * Jabłko myjemy, dzielimy na ćwiartki i pozbawiamy gniazda nasiennego. Następnie kroimy je w bardzo cienkie plasterki i układamy na wierzchu sałatki. Ciepły camembert dzielimy na cztery części i układamy po jednej ćwiartce na każdym talerzu. Ser cheddar kroimy w plastry i układamy na sałatce. Każdą porcję dekorujemy 3 paluszkami grissini.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy