Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 15

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: __ KROK 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI Mąkę, drożdże, sól, pieprz, starty parmezan i Y2 mozzarelli łączymy w jednej misce. Jajka, mleko i oliwę dokładnie mieszamy ze sobą w drugiej misce. KROK 2: ŁĄCZYMY ZAWARTOŚĆ MISEK * I DODAJEMY GROSZEK Składniki w obu miskach łączymy ze sobą. Dodajemy ugotowany groszek i pokrojoną w kosteczkę szynkę. Całość dokładnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BABKĘ Ciasto przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy pozostałą mozzarellą. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 45 minut. PRZYGOTUJ: + tarkę o drobnych oczkach papier do pieczenia + keksówkę o wymiarach 25x12cm + piekarnik rozgrzany do temperatury 180?C + szynka parmeńska [2] KUGHNALDLAPI PRZEPISÓW | 15

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: __ KROK 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI Mąkę, drożdże, sól, pieprz, starty parmezan i Y2 mozzarelli łączymy w jednej misce. Jajka, mleko i oliwę dokładnie mieszamy ze sobą w drugiej misce. KROK 2: ŁĄCZYMY ZAWARTOŚĆ MISEK * I DODAJEMY GROSZEK Składniki w obu miskach łączymy ze sobą. Dodajemy ugotowany groszek i pokrojoną w kosteczkę szynkę. Całość dokładnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BABKĘ Ciasto przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy pozostałą mozzarellą. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 45 minut. PRZYGOTUJ: + tarkę o drobnych oczkach papier do pieczenia + keksówkę o wymiarach 25x12cm + piekarnik rozgrzany do temperatury 180?C + szynka parmeńska [2] KUGHNALDLAPI PRZEPISÓW | 15
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy