Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 12

Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - aldi 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Carrefour - Carrefour 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Carrefour - Carrefour
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 20 sie, 2024 - 22 wrz, 2024
Tchibo - Tchibo
20 sie, 2024 - 22 wrz, 2024
Gazetka Aldi - aldi 21 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
21 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy