Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 21

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 9

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE

Najnowsze gazetki

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - KATALOG ZABAWKI 2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Lidl - KATALOG ZABAWKI
2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Pepco - Katalog Zabawki 4 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Pepco - Katalog Zabawki
4 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 12.11 DO 13.11 12 lis, 2024 - 13 lis, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 12.11 DO 13.11
12 lis, 2024 - 13 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 12 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Aldi - Aldi
12 lis, 2024 - 16 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy