Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 38

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

12 porcji Birzkopę czekaludowy Jka 6 sa Mąka pszenna, tp 500 ARO 100 g Mąka ziemniaczana 35 g Cukier 160g Kakao 305 Proszek do pieczenia ARO 10.g SAlARO szczypta Krem śmietanowwy ARO 11 Cukier puder 150g Śmietanka Powidła Śliwki węgirki 1 kę Cukier 150g Woda 20 ml Sok cyyny 10 ml Cynamon mielony METRO Chef 5 g Poncz Herbata Earl Grey Riba 1 saszetka Woda 200 ml Baty ram ub wódka 20 ml Pola czekoladocoa Masło ARO 200g Cukier biały 1705 Kakao 505 Mleko 30g Wszystkie składniki na biszkopt powinny być w temperaturze pokojowej Bitka bie z cukrem I szczyą sli Dodać zka i dekatie wymieszać, aż isa będzi gęsta niąca. Dodać resztę składników, dokładnie mieszając |Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłoży papiermi wiać ciasto. Piec przez ok 30 min w temp, 180Cd patyczka. Mocno schłodzoną śmietankę zmiksować, a gdy będzie już gęsta, dodawać aż do całkowitego ubicia śmietany stopniowo cukier puder miksować ni Śl umyć, ją psk włożyć do gara, dodać wodę sk yty, cynamon nym ogniu przez ok. 1 Alki ię nie rza; plyn szyki RE Ah u stag sę 0a tyle gęste ż ścd zrobiony łyżką ma dnie garnka nie będzie ię złem -Zaparzyć hetbatę, dodać do niej alkohol odtawić do wyst IDo rondeka dajemy miło cukier oraz mleko. Podgczewany na wolny do momentu całkowitego rozpuszczenia się cukru. Dodajemy kakao, intensywnie mieszamy i zdejmujemy gaenek ognia. Gotową polewę odstawiamy na bok do lekkiego wystudzenia. Zożyć gotowe wużetki: biżkope pzekawć pożiemo na pól Dolą wastwę nasączyć ponczem i posmarować powidlani, Odłożyć 4 yżki śmietany, a resztę wyłożyć na biszkopr. Przykryć warstwą ista i asączyć ją poncze. Sgt w łodówce przynjnie prze godna patęniepolć polową zwićdo zatygnięcia. galą śmietanę przełożyć do rękawa cukierniczego i udekorować gotową wzetkę

Najnowsze gazetki

Reklama
12 porcji Birzkopę czekaludowy Jka 6 sa Mąka pszenna, tp 500 ARO 100 g Mąka ziemniaczana 35 g Cukier 160g Kakao 305 Proszek do pieczenia ARO 10.g SAlARO szczypta Krem śmietanowwy ARO 11 Cukier puder 150g Śmietanka Powidła Śliwki węgirki 1 kę Cukier 150g Woda 20 ml Sok cyyny 10 ml Cynamon mielony METRO Chef 5 g Poncz Herbata Earl Grey Riba 1 saszetka Woda 200 ml Baty ram ub wódka 20 ml Pola czekoladocoa Masło ARO 200g Cukier biały 1705 Kakao 505 Mleko 30g Wszystkie składniki na biszkopt powinny być w temperaturze pokojowej Bitka bie z cukrem I szczyą sli Dodać zka i dekatie wymieszać, aż isa będzi gęsta niąca. Dodać resztę składników, dokładnie mieszając |Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłoży papiermi wiać ciasto. Piec przez ok 30 min w temp, 180Cd patyczka. Mocno schłodzoną śmietankę zmiksować, a gdy będzie już gęsta, dodawać aż do całkowitego ubicia śmietany stopniowo cukier puder miksować ni Śl umyć, ją psk włożyć do gara, dodać wodę sk yty, cynamon nym ogniu przez ok. 1 Alki ię nie rza; plyn szyki RE Ah u stag sę 0a tyle gęste ż ścd zrobiony łyżką ma dnie garnka nie będzie ię złem -Zaparzyć hetbatę, dodać do niej alkohol odtawić do wyst IDo rondeka dajemy miło cukier oraz mleko. Podgczewany na wolny do momentu całkowitego rozpuszczenia się cukru. Dodajemy kakao, intensywnie mieszamy i zdejmujemy gaenek ognia. Gotową polewę odstawiamy na bok do lekkiego wystudzenia. Zożyć gotowe wużetki: biżkope pzekawć pożiemo na pól Dolą wastwę nasączyć ponczem i posmarować powidlani, Odłożyć 4 yżki śmietany, a resztę wyłożyć na biszkopr. Przykryć warstwą ista i asączyć ją poncze. Sgt w łodówce przynjnie prze godna patęniepolć polową zwićdo zatygnięcia. galą śmietanę przełożyć do rękawa cukierniczego i udekorować gotową wzetkę
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy