Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 33

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 33 |— 4£ Korean iriecl chicken IE Q Autor: Rafał Zaręba Składniki: skrzydełka z kurczaka 5 szt. mąka ziemniaczana 100 g soda oczyszczona 5 g jajko 1 szt. czosnek 4 ząbki keczup MC 60 g ocet z czerwonego wina 80 ml sok jabłkowy 100 ml świeży imbir 50 g ostra papryka - do smaku sezam ziarno 20 g szczypior 20 g sól, pieprz do smaku Sposób przygotowania: Te 2, Skrzydełka dzielimy na 3 części - lotki odrzucić. Pozostałe elementy doprawiamy solą i pieprzem. Skrzydełka mieszamy w skrobi ziemniaczanej z sodą i jajkiem. Tak przygotowane mięso smażymy na fryturze w temp. 130 st. C przez ok. 10-12 minut. W tym czasie podsmażamy przesiekany czosnek i imbir. Następnie zalewamy sokiem jabłkowym, octem i dodajemy keczup oraz paprykę; redukujemy całość o połowę. Po pierwszym obsmażeniu wyciągamy z frytury skrzydła. Drugie smażenie skrzydełek wykonujemy w temperaturze 160-170 st. C przez 3-4 minuty. Po drugim smażeniu skrzydełka wrzucamy do glazury i dokładnie mieszamy. Skrzydełka serwujemy posypane sezamem i posiekanym szczypiorem. KOREA POŁUDNIOWA

Najnowsze gazetki

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 33 |— 4£ Korean iriecl chicken IE Q Autor: Rafał Zaręba Składniki: skrzydełka z kurczaka 5 szt. mąka ziemniaczana 100 g soda oczyszczona 5 g jajko 1 szt. czosnek 4 ząbki keczup MC 60 g ocet z czerwonego wina 80 ml sok jabłkowy 100 ml świeży imbir 50 g ostra papryka - do smaku sezam ziarno 20 g szczypior 20 g sól, pieprz do smaku Sposób przygotowania: Te 2, Skrzydełka dzielimy na 3 części - lotki odrzucić. Pozostałe elementy doprawiamy solą i pieprzem. Skrzydełka mieszamy w skrobi ziemniaczanej z sodą i jajkiem. Tak przygotowane mięso smażymy na fryturze w temp. 130 st. C przez ok. 10-12 minut. W tym czasie podsmażamy przesiekany czosnek i imbir. Następnie zalewamy sokiem jabłkowym, octem i dodajemy keczup oraz paprykę; redukujemy całość o połowę. Po pierwszym obsmażeniu wyciągamy z frytury skrzydła. Drugie smażenie skrzydełek wykonujemy w temperaturze 160-170 st. C przez 3-4 minuty. Po drugim smażeniu skrzydełka wrzucamy do glazury i dokładnie mieszamy. Skrzydełka serwujemy posypane sezamem i posiekanym szczypiorem. KOREA POŁUDNIOWA
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour - Carrefour 17 wrz, 2024 - 5 paź, 2024
Carrefour - Carrefour
17 wrz, 2024 - 5 paź, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 3 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Tchibo - Tchibo
3 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Aldi - aldi 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 21 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Aldi - Aldi
21 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy