Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 15

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15

Najnowsze gazetki

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 21 wrz, 2024 - 1 paź, 2024
Aldi - Aldi
21 wrz, 2024 - 1 paź, 2024
Gazetka Carrefour - Carrefour 17 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Carrefour - Carrefour
17 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Aldi - aldi 20 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
20 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Pepco - Pepco 12 wrz, 2024 - 25 wrz, 2024
Pepco - Pepco
12 wrz, 2024 - 25 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy