Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 5

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 15

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15

Najnowsze gazetki

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Kaufland - 4/02/2025 9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Kaufland - 4/02/2025
9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01 20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01
20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Gazetka Kaufland - Kaufland Mutacja 1 16 sty, 2025 - 22 sty, 2025
Kaufland - Kaufland Mutacja 1
16 sty, 2025 - 22 sty, 2025
Gazetka Carrefour - Carrefour 7 sty, 2025 - 18 sty, 2025
Carrefour - Carrefour
7 sty, 2025 - 18 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy