Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 5

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.03 do 31.05 - Strona nr 57

Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

p ji ] o = 7 =) j 4 = r 2 a 3 IM RC" " o * z Ea 4 =) y= | Spigola in crosta di sale OKOŃ MORSKI PIECZONY W SOLI MORSKIEJ j PORCJA k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE = QI koń morski 250 g 1. Do żaroodpornego naczynia torska 1 kg dostosowanego do wielkości ryby z oliwek wsypujemy jednocentymetrową a vergine 10 ml warstwę soli. Kładziemy okonia na 1 szt. bez żadnych dodatków i całkowicie R w przykrywamy kolejną warstwą soli, » którą skrapiamy wodą. Pieczemy przez 24 min w temp. 200?C. Ryba piecze się w sposób naturalny we własnych sokach. Po upieczeniu rozbijamy skorupkę z soli, zdejmujemy wierzchnią warstwę, usuwamy sól po bokach ryby. Możemy delikatnie zdjąć z niej skórę i wyjąć ości. Okonia podajemy na półmisku, skropionego oliwą, z ćwiartkami cytryny. > > Taki sposób przygotowania ryby pozwala osiągnąć 9 wyjątkowy efekt - sól sprawia, że mięso pozostaje soczyste i delikatne, a przy tym nie będzie zbyt słone!

Najnowsze gazetki

p ji ] o = 7 =) j 4 = r 2 a 3 IM RC" " o * z Ea 4 =) y= | Spigola in crosta di sale OKOŃ MORSKI PIECZONY W SOLI MORSKIEJ j PORCJA k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE = QI koń morski 250 g 1. Do żaroodpornego naczynia torska 1 kg dostosowanego do wielkości ryby z oliwek wsypujemy jednocentymetrową a vergine 10 ml warstwę soli. Kładziemy okonia na 1 szt. bez żadnych dodatków i całkowicie R w przykrywamy kolejną warstwą soli, » którą skrapiamy wodą. Pieczemy przez 24 min w temp. 200?C. Ryba piecze się w sposób naturalny we własnych sokach. Po upieczeniu rozbijamy skorupkę z soli, zdejmujemy wierzchnią warstwę, usuwamy sól po bokach ryby. Możemy delikatnie zdjąć z niej skórę i wyjąć ości. Okonia podajemy na półmisku, skropionego oliwą, z ćwiartkami cytryny. > > Taki sposób przygotowania ryby pozwala osiągnąć 9 wyjątkowy efekt - sól sprawia, że mięso pozostaje soczyste i delikatne, a przy tym nie będzie zbyt słone!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01 20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01
20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Gazetka Carrefour - Carrefour Gazetka Ważna od 02.12.2024 do 07.12.2024 27 gru, 2024 - 4 gru, 2025
Carrefour - Carrefour Gazetka Ważna od 02.12.2024 do 07.12.2024
27 gru, 2024 - 4 gru, 2025
Gazetka Netto - Netto 9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Netto - Netto
9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 13 sty, 2025 - 18 sty, 2025
Aldi - Aldi
13 sty, 2025 - 18 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy