Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 9

Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Biiny Maka pszenna ARO 625 Mąka gryczana METRO Chef30g Jajko ARO 12 st. Masła ARO 12g Mleko 62 Drożdże świeże ARO 75 Śledzie Śledzie maja 100 Jabko40g Burak gotowany 405 Pigwa METRO Chef30.g 'RO Chef20.g Ogóki konserwowe Fine Line 20.g Cebula czerwona METRO Chef10 g Cukier trzcinowy M Jogur typa greckiego METRO Chef20.g Majonez METRO Chef10 g Ocet winny 5 Sok cytryny Sm Koperek5 Sól, pieprz Śledzie z burakami iblinami Sposób przygotowania: Biiny Ze świeżych drożdży połowy ości mieka, cukru i połowy li mąki pszennej przygotować rozczyn i odstawić go pod ściereczką w ciepłe miejsc aż podwoi swoją objętość W przypadku użycia drożdży suszonych należy wymieszać je 2 suchymi składnikami Bilko oddzielić od żóka ubić na sztywną pianę Wyrośnięy rozczyn wymieszać resztą mąki ciepłym mlekiem, rozpuszczonym i wystudzonym masłem orszżółkiem. Dodać sól na końcu ubie białko, Cato powinno być ęstsze niż na naleśniki. Całość ponownie odstawić pod przykryciem w cieple miejsce ma 1-2 godz. Po tym czasie usmażyć placki na średnim ogniu, aż będą rumiane z obu stron. Śldzie Makisy namoczyć w zimnej wodzie, aby wypłakać z nich nadmiar soli Odcedzi, „osz ręcznikiem papierowym, pokroić w paski Pięwę skarmelizować na malej patelni cukrem tzeinowym i ostawić na bok. Bark, jablko ogórka konserwowego pokoi w cienki paki, cebulę w drobną kotkę, koperek posiekać. Wymieszać majonezem z jogurtem, sokiem cytryny tociem doprawić odstawić na o. 2 godz do lodówki. Na talerz wyłoży ledzie na nich saatkęburaczaną i kumelizowaną pigwę. Podawać z blinami.

Najnowsze gazetki

ab 1 porcja Składniki: Biiny Maka pszenna ARO 625 Mąka gryczana METRO Chef30g Jajko ARO 12 st. Masła ARO 12g Mleko 62 Drożdże świeże ARO 75 Śledzie Śledzie maja 100 Jabko40g Burak gotowany 405 Pigwa METRO Chef30.g 'RO Chef20.g Ogóki konserwowe Fine Line 20.g Cebula czerwona METRO Chef10 g Cukier trzcinowy M Jogur typa greckiego METRO Chef20.g Majonez METRO Chef10 g Ocet winny 5 Sok cytryny Sm Koperek5 Sól, pieprz Śledzie z burakami iblinami Sposób przygotowania: Biiny Ze świeżych drożdży połowy ości mieka, cukru i połowy li mąki pszennej przygotować rozczyn i odstawić go pod ściereczką w ciepłe miejsc aż podwoi swoją objętość W przypadku użycia drożdży suszonych należy wymieszać je 2 suchymi składnikami Bilko oddzielić od żóka ubić na sztywną pianę Wyrośnięy rozczyn wymieszać resztą mąki ciepłym mlekiem, rozpuszczonym i wystudzonym masłem orszżółkiem. Dodać sól na końcu ubie białko, Cato powinno być ęstsze niż na naleśniki. Całość ponownie odstawić pod przykryciem w cieple miejsce ma 1-2 godz. Po tym czasie usmażyć placki na średnim ogniu, aż będą rumiane z obu stron. Śldzie Makisy namoczyć w zimnej wodzie, aby wypłakać z nich nadmiar soli Odcedzi, „osz ręcznikiem papierowym, pokroić w paski Pięwę skarmelizować na malej patelni cukrem tzeinowym i ostawić na bok. Bark, jablko ogórka konserwowego pokoi w cienki paki, cebulę w drobną kotkę, koperek posiekać. Wymieszać majonezem z jogurtem, sokiem cytryny tociem doprawić odstawić na o. 2 godz do lodówki. Na talerz wyłoży ledzie na nich saatkęburaczaną i kumelizowaną pigwę. Podawać z blinami.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 8 sty, 2025 - 13 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
8 sty, 2025 - 13 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy