Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 61

Reklama
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

(z) -) 4 | [= w 2 a = m o Lz/ z o _Orata in crosta di patate z j 7 DORADA PIECZONA W „SKORUPCE” ZIEMNIACZANEJ 4 j , PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 4 ada 1 kg 1. Blachę do pieczenia skrapiamy oliwą z oliwek. t. po ok. 250 g) aniaki 8 szt. ; zosnek 4 ząbki > laryn 4 gałązki * Oliwa z oliwek extra vergine 80 ml * Rukola 100 g * Sól Doradę oczyszczamy, do środka wkładamy czosnek oraz gałązki rozmarynu, solimy. . Oczyszczone ziemniaki kroimy na cienkie plasterki, a następnie obkładamy nimi całą rybę (największe plastry od strony skrzydełka). Następnie solimy ziemniaki i skrapiamy oliwą z oliwek. Pieczemy w temp. 200?C przez ok. 18 min, aż ziemniaki zarumienią się na złotobrązowy kolor. Rybę wykładamy na talerz, dekorujemy rukolą i świeżymi ziołami. N > P

Najnowsze gazetki

Reklama
(z) -) 4 | [= w 2 a = m o Lz/ z o _Orata in crosta di patate z j 7 DORADA PIECZONA W „SKORUPCE” ZIEMNIACZANEJ 4 j , PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 4 ada 1 kg 1. Blachę do pieczenia skrapiamy oliwą z oliwek. t. po ok. 250 g) aniaki 8 szt. ; zosnek 4 ząbki > laryn 4 gałązki * Oliwa z oliwek extra vergine 80 ml * Rukola 100 g * Sól Doradę oczyszczamy, do środka wkładamy czosnek oraz gałązki rozmarynu, solimy. . Oczyszczone ziemniaki kroimy na cienkie plasterki, a następnie obkładamy nimi całą rybę (największe plastry od strony skrzydełka). Następnie solimy ziemniaki i skrapiamy oliwą z oliwek. Pieczemy w temp. 200?C przez ok. 18 min, aż ziemniaki zarumienią się na złotobrązowy kolor. Rybę wykładamy na talerz, dekorujemy rukolą i świeżymi ziołami. N > P
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy