Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 39

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 9

Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE

Najnowsze gazetki

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Sen Nocy Letniej 11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Sen Nocy Letniej
11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 24 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Aldi - Aldi
24 cze, 2024 - 30 cze, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy