Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Market Vita - Ważna od 19.01 do 29.01 - Strona nr 6

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Market Vita 19.01.2023 - 29.01.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Serek wiejski 200 g / 11,95 zł/kg OSM Włoszczowa Pieprz ziołowy 15 g /106,00 zł/kg Kamis Serek wiejski _ 7% wysokobiałkowy Szynka Wójta 200 g / 16,25 zł/kg 1 kg / 29,90 zł/kg Piątnica Madej Wróbel *ow łatwa © 25 minut tet 2-3 porcje 200 g serka wiejskiego (zwykłego lub proteinowego) 1/2 szklanki tartego żółtego sera 6 jajek 200 g szynki w kawałku szklanka świeżego szpinaku duży pomidor sól pieprz ziołowy Rozgrzej piekarnik do 180*C i wysmaruj żaroodporną patelnię masłem. Szynkę pokrój w małą kostkę, szpinak opłucz i osusz papierowym ręcznikiem. Pomidora pokrój na cienkie plastry. W misce lekko ubij jajka, dodaj starty ser żółty, serek wiejski, szpinak i szynkę. Posól i popieprz. Delikatnie wymieszaj. Możesz dodać także dodatkowe ulubione warzywa, np. paprykę, czy kukurydzę. Przygotowaną wcześniej patelnię postaw na średnim gazie. Wlej masę jajeczną i smaż około 1-2 minuty, aż spód fritatty będzie ścięty. Na wierzchu ułóż plastry pomidora. Możesz także posypać ulubionymi ziołami. Przenieś patelnię do piekarnika i piecz około 12-15 minut. Fritatta ma być rumiana, a wierzch lekko chrupiący. Podawaj polaną oliwą, zwykłą lub smakową. Dobrze smakuje także na zimno.

Najnowsze gazetki

Reklama
Serek wiejski 200 g / 11,95 zł/kg OSM Włoszczowa Pieprz ziołowy 15 g /106,00 zł/kg Kamis Serek wiejski _ 7% wysokobiałkowy Szynka Wójta 200 g / 16,25 zł/kg 1 kg / 29,90 zł/kg Piątnica Madej Wróbel *ow łatwa © 25 minut tet 2-3 porcje 200 g serka wiejskiego (zwykłego lub proteinowego) 1/2 szklanki tartego żółtego sera 6 jajek 200 g szynki w kawałku szklanka świeżego szpinaku duży pomidor sól pieprz ziołowy Rozgrzej piekarnik do 180*C i wysmaruj żaroodporną patelnię masłem. Szynkę pokrój w małą kostkę, szpinak opłucz i osusz papierowym ręcznikiem. Pomidora pokrój na cienkie plastry. W misce lekko ubij jajka, dodaj starty ser żółty, serek wiejski, szpinak i szynkę. Posól i popieprz. Delikatnie wymieszaj. Możesz dodać także dodatkowe ulubione warzywa, np. paprykę, czy kukurydzę. Przygotowaną wcześniej patelnię postaw na średnim gazie. Wlej masę jajeczną i smaż około 1-2 minuty, aż spód fritatty będzie ścięty. Na wierzchu ułóż plastry pomidora. Możesz także posypać ulubionymi ziołami. Przenieś patelnię do piekarnika i piecz około 12-15 minut. Fritatta ma być rumiana, a wierzch lekko chrupiący. Podawaj polaną oliwą, zwykłą lub smakową. Dobrze smakuje także na zimno.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy