Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 14.06 do 21.06 - Strona nr 13

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

GRILLOWANY SER HALLOUMI Z SOSEM TZATZIKI Z HARISSĄ ŁUKASZ BUDZK OBIAD SJCECEEFJGO SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: SOS TZATZIKI: 1. Ogórki umyj osusz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. + Aogórkigruntowe Następnie posól, odstaw na 10 minut i odciśnij z nadmiaru * 2 zębkiczośnku wody. + 150 g jogurtu typu grockiogoTolonis 2. Czosnek obierz i zetrzyj na tarce na małych oczkach. + 20 ml oliwy z oliwek Gallo Dodaj do ogórków razem z jogurtem, oliwą, mojerankiem, * łyżeczka suszonego majeranku soly i pieprzem. Gotowy sos tzatziki przełóż do miseczki. + sól, pieprz 3. Serhallbumi posmaruj odrobiną oliwy i połóż na rozgrzany ruszt. Griluj przez parę minut na każdej stronie. * 1 opakowanie sera halloumi Eos 4. Wtymczasiew osobnym naczyniu wymieszaj oliwę z postą harissa, cytryną i miodem. DRESSING HARISSA: 5. Zioła umyj i oddziel kiście od gołązek. Przełóż je do miski, + 20 mi oliwy z oliwek Galo w której będziesz serwować danie. * 20 g pasty poprykowej harissa 6. Na ziołach ułóż ugrilowany ser halkbumi, a następnie polej + 10 mlsoku z cytryny danie przygotowanym wcześniej sosem z oliwy i harssy. + 3qg miodu słonecznkowego Podawaj z grillbwany pitą i sosem tzatziki. Złota Pasieka DO PODANIA: + | pęczek mięty Vital Fresh * | pęczek bazyłi Vaal Fresh + | pęczek pietruszki * 1 opakowanie chlebków piła 13 | GRILL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
GRILLOWANY SER HALLOUMI Z SOSEM TZATZIKI Z HARISSĄ ŁUKASZ BUDZK OBIAD SJCECEEFJGO SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: SOS TZATZIKI: 1. Ogórki umyj osusz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. + Aogórkigruntowe Następnie posól, odstaw na 10 minut i odciśnij z nadmiaru * 2 zębkiczośnku wody. + 150 g jogurtu typu grockiogoTolonis 2. Czosnek obierz i zetrzyj na tarce na małych oczkach. + 20 ml oliwy z oliwek Gallo Dodaj do ogórków razem z jogurtem, oliwą, mojerankiem, * łyżeczka suszonego majeranku soly i pieprzem. Gotowy sos tzatziki przełóż do miseczki. + sól, pieprz 3. Serhallbumi posmaruj odrobiną oliwy i połóż na rozgrzany ruszt. Griluj przez parę minut na każdej stronie. * 1 opakowanie sera halloumi Eos 4. Wtymczasiew osobnym naczyniu wymieszaj oliwę z postą harissa, cytryną i miodem. DRESSING HARISSA: 5. Zioła umyj i oddziel kiście od gołązek. Przełóż je do miski, + 20 mi oliwy z oliwek Galo w której będziesz serwować danie. * 20 g pasty poprykowej harissa 6. Na ziołach ułóż ugrilowany ser halkbumi, a następnie polej + 10 mlsoku z cytryny danie przygotowanym wcześniej sosem z oliwy i harssy. + 3qg miodu słonecznkowego Podawaj z grillbwany pitą i sosem tzatziki. Złota Pasieka DO PODANIA: + | pęczek mięty Vital Fresh * | pęczek bazyłi Vaal Fresh + | pęczek pietruszki * 1 opakowanie chlebków piła 13 | GRILL
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy