Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 25.04 do 30.04 - Strona nr 2

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Kaufland 25.04.2024 - 30.04.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SANDACZ (O: — 250 g brązowych pieczarek -4 filety z sandacza Z G RZY BOWY M —3 dymki ze szczypiorem (po ok. 170 g) = 1 ząbek czosnku — 2łyżki soku z cytryny = 2 łyżki oleju RISOTTEM o anal — 300 g ryżu do risotta | —2 łyżki masła 4 ; m — 700 ml bulionu warzywnego j 4 —100 ml śmietany >> u PP. —50 g startego parmezanu - = sól r ć Ą ) — pieprz £ pay 1 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na roz- grzanym maśle, stopniowo podlewać bulionem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na po- zostałym tłuszczu podsmażyć grzyby, połączyć z ryżem i podawać ze smażonym sandaczem. Sandacz filet ze skórą LI Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 17 z dnia 25.04.2024. Oferta ważna od 25.04.2024 do 30.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. VISA vsa_ REJ iż4+© ZEE

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
SANDACZ (O: — 250 g brązowych pieczarek -4 filety z sandacza Z G RZY BOWY M —3 dymki ze szczypiorem (po ok. 170 g) = 1 ząbek czosnku — 2łyżki soku z cytryny = 2 łyżki oleju RISOTTEM o anal — 300 g ryżu do risotta | —2 łyżki masła 4 ; m — 700 ml bulionu warzywnego j 4 —100 ml śmietany >> u PP. —50 g startego parmezanu - = sól r ć Ą ) — pieprz £ pay 1 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na roz- grzanym maśle, stopniowo podlewać bulionem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na po- zostałym tłuszczu podsmażyć grzyby, połączyć z ryżem i podawać ze smażonym sandaczem. Sandacz filet ze skórą LI Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 17 z dnia 25.04.2024. Oferta ważna od 25.04.2024 do 30.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. VISA vsa_ REJ iż4+© ZEE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy