Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 11.08 do 13.08 - Strona nr 9

Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 11.08.2022 - 13.08.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ Z TUŃCZYKA I POMIDORÓW Tuńczyka osączamy i grubo rozgniatamy widelcem. Cebulę obieramy i siekamy. Pomidory oczyszczamy i kroimy w kostkę. Listki bazylii obrywamy i rwiemy na kawałki. Awokado obieramy, pestkę wyjmujemy, miąższ kroimy na kawałki. Wszystko mieszamy z oliwą i doprawiamy solą i pieprzem. KROK 2: ŁĄCZYMY CZOSNEK ZE ŚMIETANĄ Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i mieszamy z kwaśną śmietaną. Doprawiamy papryką i solą. Sałatę rzymską oczyszczamy i kroimy w bardzo cienkie paski. KROK 3: FASZERUJEMY MUSZLE Muszle taco pieczemy w rozgrzanym piekarniku zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Faszerujemy kilkoma paskami sałaty i porcją sałatki z tuńczyka i pomidorów. Na każdej robimy kleks z kwaśnej śmietany i podajemy. 9

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ Z TUŃCZYKA I POMIDORÓW Tuńczyka osączamy i grubo rozgniatamy widelcem. Cebulę obieramy i siekamy. Pomidory oczyszczamy i kroimy w kostkę. Listki bazylii obrywamy i rwiemy na kawałki. Awokado obieramy, pestkę wyjmujemy, miąższ kroimy na kawałki. Wszystko mieszamy z oliwą i doprawiamy solą i pieprzem. KROK 2: ŁĄCZYMY CZOSNEK ZE ŚMIETANĄ Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i mieszamy z kwaśną śmietaną. Doprawiamy papryką i solą. Sałatę rzymską oczyszczamy i kroimy w bardzo cienkie paski. KROK 3: FASZERUJEMY MUSZLE Muszle taco pieczemy w rozgrzanym piekarniku zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Faszerujemy kilkoma paskami sałaty i porcją sałatki z tuńczyka i pomidorów. Na każdej robimy kleks z kwaśnej śmietany i podajemy. 9
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 25 cze, 2024 - 27 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
25 cze, 2024 - 27 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Pepco - Pepco 20 cze, 2024 - 10 lip, 2024
Pepco - Pepco
20 cze, 2024 - 10 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 25 cze, 2024 - 8 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
25 cze, 2024 - 8 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy