Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 11

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 21

Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ PĘCZAK Kaszę pęczak gotujemy w lekko osolonej wodzie według instrukcji dostępnych na opakowaniu. Odcedzamy na sicie. KROK 2: GOTUJEMY FASOLKĘ SZPARAGOWĄ Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie ok. 10 minut. KROK 3: SKŁADAMY I PIECZEMY ZAPIEKANKĘ Dno naczynia żaroodpornego (lub garnka żeliwnego) smarujemy oliwą z oliwek. Do naczynia przekładamy ugotowaną kaszę, a następnie ugotowaną fasolkę szparagową oraz cukinię i por pokrojone w talarki. Całość skrapiamy oliwą z oliwek i sosem sojowym. Na wierzch zapiekanki kruszymy ser feta. 3 Zapiekankę pieczemy ok. 20 minut 4 „e W piekarniku rozgrzanym p do temperatury 180?C. KROK 4: PODAJEMY ZAPIEKANKĘ Gotową zapiekankę posypujemy z wierzchu orzeszkami ziemnymi. s] KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 21

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ PĘCZAK Kaszę pęczak gotujemy w lekko osolonej wodzie według instrukcji dostępnych na opakowaniu. Odcedzamy na sicie. KROK 2: GOTUJEMY FASOLKĘ SZPARAGOWĄ Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie ok. 10 minut. KROK 3: SKŁADAMY I PIECZEMY ZAPIEKANKĘ Dno naczynia żaroodpornego (lub garnka żeliwnego) smarujemy oliwą z oliwek. Do naczynia przekładamy ugotowaną kaszę, a następnie ugotowaną fasolkę szparagową oraz cukinię i por pokrojone w talarki. Całość skrapiamy oliwą z oliwek i sosem sojowym. Na wierzch zapiekanki kruszymy ser feta. 3 Zapiekankę pieczemy ok. 20 minut 4 „e W piekarniku rozgrzanym p do temperatury 180?C. KROK 4: PODAJEMY ZAPIEKANKĘ Gotową zapiekankę posypujemy z wierzchu orzeszkami ziemnymi. s] KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 21
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Netto Gazetka
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 29 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
29 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy