Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 21

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 15

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15

Najnowsze gazetki

ANTIPASTI Chizze (Smażone pierożki z parmezanem) SKŁADNIKI * Mąka pszenna typ 450 220g * Masło 15 g * Smalec 10 g * Woda 30 g * Proszek do pieczenia 3 g * Ser Grana Padano 60 g + 5 g do posypania * Sól 2 g * Olej rzepakowy 300 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE 1. Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia, dodajemy posiekane masło, smalec, wodę, sól i całość wyrabiamy, a w razie potrzeby dodajemy niewielką ilość wody. Konsystencja powinna być jednolita i sprężysta. . Ciasto kilka razy obijamy wałkiem, po czym zawijamy w folię spożywczą i pozostawiamy na godzinę, aby odpoczęło. Po tym czasie wałkujemy na grubość ok. 2 mm, kroimy na kwadraty 8 x 8 cm, na środku każdego z nich układamy starty ser i składamy w trójkąty. . Zlepione pierogi smażymy w oleju rozgrzanym do temp. 180?C przez ok. 2 min na złoty kolor. . Gotowe odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy posypane startym serem. N © a u ITALIA NA TALERZU 15
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 30 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Aldi - Aldi
30 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Okazje tygodnia - 04.11 - Gazetka - Biedronka.pl 4 lis, 2024 - 11 lis, 2024
Biedronka - Okazje tygodnia - 04.11 - Gazetka - Biedronka.pl
4 lis, 2024 - 11 lis, 2024
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD 4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD
4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 5 lis, 2024 - 11 lis, 2024
Tchibo - Tchibo
5 lis, 2024 - 11 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy