Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Społem - Ważna od 13.10 do 24.10 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Społem 13.10.2022 - 24.10.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

OŁSKŹ Rolada śmietankowa Bułeczki ciemna drożdżowa z serem 1kg 400g 1kg SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 31,99 zł/kg 14,98 zł/kg IZA Chleb gat. 100% żyta Chleb gat. słon. |Chleb tradycyj, krojony/niepakowany kroj. na zakwasie 250g 600g SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 711 zł/kg 2.96 zł/kg 6,65 zł/kg 16 PAZDZIERNIKA TŚwialewy "Dzień (hleba * Do wyprodukowania chleba podstawowego miesięcznie zużywa się około Ą | 60 ton mąki. | + Z 1 tony mąki żytniej razowej można wypiec około 3 tysięcy sztuk chleba 3 razowego. 3 * Aż4B3O tysięcy szczypt soli; tyle codziennie dodajemy do naszego pieczywa. s ' + Dobry chleb na naturalnym zakwasie żytnim potrzebuje przynajmniej I , 24 godzin, aby go wyprodukować.

Najnowsze gazetki

Reklama
OŁSKŹ Rolada śmietankowa Bułeczki ciemna drożdżowa z serem 1kg 400g 1kg SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 31,99 zł/kg 14,98 zł/kg IZA Chleb gat. 100% żyta Chleb gat. słon. |Chleb tradycyj, krojony/niepakowany kroj. na zakwasie 250g 600g SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 711 zł/kg 2.96 zł/kg 6,65 zł/kg 16 PAZDZIERNIKA TŚwialewy "Dzień (hleba * Do wyprodukowania chleba podstawowego miesięcznie zużywa się około Ą | 60 ton mąki. | + Z 1 tony mąki żytniej razowej można wypiec około 3 tysięcy sztuk chleba 3 razowego. 3 * Aż4B3O tysięcy szczypt soli; tyle codziennie dodajemy do naszego pieczywa. s ' + Dobry chleb na naturalnym zakwasie żytnim potrzebuje przynajmniej I , 24 godzin, aby go wyprodukować.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy