Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 5

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 21.11 do 26.11 - Strona nr 18

Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Gazetka Netto 21.11.2022 - 26.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

18 Od poniedziałku 21.11 do soboty 26.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFOW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. POZNAJ PRZEPIS NA ZUPĘ GUMBO ILOŚĆ PORCJI: 4 SKŁADNIKI + 250 g chorizo + 250 g krewetek Navito + 100 g selera naciowego * 2 marchewki + 1 papryka czerwona - 1/2 cebuli + ząbek czosnku + 400 g pulpy pomidorowej - 1lwody + ok. 100 ml sosu worcester - sól - pieprz Bolinero - papryka wędzona mielona - papryka słodka mielona Bolinero * estragon + 100 g ryżu Rice Market Netto O 37,99 CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! r PRZYGOTOWANIE pomidorową, wodę, doprawiamy do smaku i wrzucamy obrane krewetki. Zupę gotujemy jeszcze przez kilka minut. W międzyczasie w osobnym garnku gotujemy ryż, wykładamy go na talerze i zalewamy przygotowaną zupą. Cebulę oraz czosnek drobno siekamy i podsmażamy do zeszklenia. Pozostałe warzywa kroimy w kostkę i dodajemy do garnka. Całość smażymy przez kilka minut, a następnie dorzucamy pokrojoną w plastry kiełbasę chorizo i sos worcester. Smacznego! Po 10 minutach dolewamy pulpę NALQ PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI O/ s> 4 ŁUKASZA BRODRĘ z Z RESTAURACJI ONA I ON a w W POZNANIU 3747 Krewetki Ryż bi. > yż biały Nad surowe długoziarnisty vito Rice Market 450 g 4x100 g 84,42/1kg 8,73/1kg 3,49

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
18 Od poniedziałku 21.11 do soboty 26.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFOW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. POZNAJ PRZEPIS NA ZUPĘ GUMBO ILOŚĆ PORCJI: 4 SKŁADNIKI + 250 g chorizo + 250 g krewetek Navito + 100 g selera naciowego * 2 marchewki + 1 papryka czerwona - 1/2 cebuli + ząbek czosnku + 400 g pulpy pomidorowej - 1lwody + ok. 100 ml sosu worcester - sól - pieprz Bolinero - papryka wędzona mielona - papryka słodka mielona Bolinero * estragon + 100 g ryżu Rice Market Netto O 37,99 CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! r PRZYGOTOWANIE pomidorową, wodę, doprawiamy do smaku i wrzucamy obrane krewetki. Zupę gotujemy jeszcze przez kilka minut. W międzyczasie w osobnym garnku gotujemy ryż, wykładamy go na talerze i zalewamy przygotowaną zupą. Cebulę oraz czosnek drobno siekamy i podsmażamy do zeszklenia. Pozostałe warzywa kroimy w kostkę i dodajemy do garnka. Całość smażymy przez kilka minut, a następnie dorzucamy pokrojoną w plastry kiełbasę chorizo i sos worcester. Smacznego! Po 10 minutach dolewamy pulpę NALQ PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI O/ s> 4 ŁUKASZA BRODRĘ z Z RESTAURACJI ONA I ON a w W POZNANIU 3747 Krewetki Ryż bi. > yż biały Nad surowe długoziarnisty vito Rice Market 450 g 4x100 g 84,42/1kg 8,73/1kg 3,49
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Sen Nocy Letniej 11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Sen Nocy Letniej
11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Auchan Gazetka 13 cze, 2024 - 19 cze, 2024
Auchan Gazetka
13 cze, 2024 - 19 cze, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 17 cze, 2024 - 22 cze, 2024
Aldi - Aldi
17 cze, 2024 - 22 cze, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 3 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Lidl - KARTA WIN
3 cze, 2024 - 30 cze, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy