Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 19.12 do 24.12 - Strona nr 11

Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Gazetka Netto 19.12.2022 - 24.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od poniedziałku 19.12 do soboty 24.12.2022 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA GRILLOWANĄ QZAWIERCIE POLĘDWICZKĘ WIEPRZOWĄ Z GNOCCHI W SOSIE SZPINAKOWO-SMIETANOWYM I BURAKAMI SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 150 g polędwiczki wieprzowej Polędwiczkę kroimy w plastry Buraki kroimy w większą kostkę, Sztuka Mięsa i grillujemy około 3 minut z każdej a następnie przesmażamy je * 100 g szpinaku baby k A m Ę > m z zieleniaka strony. W międzyczasie na drugiej na pozostałym maśle, dodajemy miód + 100 g śmietany 18% Miletto patelni lub w garnku rozpuszczamy i przyprawy. Gnocchi gotujemy * 100 g ugotowanych buraków połowę masła, przesmażamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu * 1 łyżeczka miodu Bellafonde na nim szpinak, dodajemy posiekany i odcedzamy. * pieprz Bolinero czosnek, przyprawy, śmietanę Warzywa, mięso i gnocchi układamy * 1 ząbek czosnku i redukujemy. na talerzu i gotowe! * 20 g masła Miletto * 150g ónafchi PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI TOMASZA WROBLA Z RESTAURACJI MUSZTARDOWKA piwaztandauka Netto WZAWIERCIU m) Polędwiczka NOGI wieprzowa Sztuka Mięsa SZPINAK BĄ (:)2 1kg : -"ś 5 HB ) 31,99 228 r 9 Pc OF lape) Szpinak baby z Zieleniaka ży" 5,20 26,00/1kg 9

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Od poniedziałku 19.12 do soboty 24.12.2022 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA GRILLOWANĄ QZAWIERCIE POLĘDWICZKĘ WIEPRZOWĄ Z GNOCCHI W SOSIE SZPINAKOWO-SMIETANOWYM I BURAKAMI SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 150 g polędwiczki wieprzowej Polędwiczkę kroimy w plastry Buraki kroimy w większą kostkę, Sztuka Mięsa i grillujemy około 3 minut z każdej a następnie przesmażamy je * 100 g szpinaku baby k A m Ę > m z zieleniaka strony. W międzyczasie na drugiej na pozostałym maśle, dodajemy miód + 100 g śmietany 18% Miletto patelni lub w garnku rozpuszczamy i przyprawy. Gnocchi gotujemy * 100 g ugotowanych buraków połowę masła, przesmażamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu * 1 łyżeczka miodu Bellafonde na nim szpinak, dodajemy posiekany i odcedzamy. * pieprz Bolinero czosnek, przyprawy, śmietanę Warzywa, mięso i gnocchi układamy * 1 ząbek czosnku i redukujemy. na talerzu i gotowe! * 20 g masła Miletto * 150g ónafchi PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI TOMASZA WROBLA Z RESTAURACJI MUSZTARDOWKA piwaztandauka Netto WZAWIERCIU m) Polędwiczka NOGI wieprzowa Sztuka Mięsa SZPINAK BĄ (:)2 1kg : -"ś 5 HB ) 31,99 228 r 9 Pc OF lape) Szpinak baby z Zieleniaka ży" 5,20 26,00/1kg 9
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 6 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
6 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
20 lis, 2024 - 23 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy