Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 20.09 do 20.12 - Strona nr 16

Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

MUFFINK Z POMARSZCZONEJ MARCHEWKI ŁUKASZ BUDZIK DESER (U IU 8 ENERGIA || TŁUSZCZ || WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL j e00 1porda || adzy || wo /59 54g | 23g || 019 60 min 12 porcji łatwy 482 kcal | oma SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: MUFFINKI: 1. Piec rozgrzej do temperatury 200?C. * 2 miękkie marchewki średniej wielkości * 270 g męki pszennej Plony Natury * 160 g pasty daktylowej * 7 g proszku do pieczenia * 3 gsody oczyszczonej * 10 gkakao * 2gcynamonu * szczypta soli + 50 grodzynek * 2 jajka rozmiar L * 170 ml wody * 70 ml oleju roślinnego KREM: * 115 g miękkiego masła Mleczna Dolina * 220 g serka typu Filadelfia * 500 g cukru pudru * 5gsoku z cytryny 2. Do miski przesiej mąkę, dodaj pastę daktylową, sodę, proszek do pieczenia, kakao, cynamon i sól. Wszystko starannie wymieszaj rózgą. Do drugiej miski wlej wodę i olej, dodaj jajka. Całość dokładnie wymieszaj. 3. Połącz suche składniki z mokrymi i dokładnie wymieszaj trzepaczką (możesz też użyć maszyny do ciasta z nakładką „motylkiem”) do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto odstaw na 10 minut. W tym czasie przygotuj formę do pieczenia muffinek. Możesz użyć masła i mąki kukurydzianej albo specjalnych papilotek. Składników wystarczy na 12 większych babeczek lub 24 mniejsze. 4. Wlej ciasto do 80% wysokości foremek i wypiekaj w 200'C przez około 20 minut. 5. Po wypieczeniu ostudź ciasto i przygotuj krem. Masło z serkiem połącz w maszynie do ciasta z nakładką „motylkiem”. Gdy całość zacznie się ubijać, dodawaj stopniowo cukier puder. Kontynuuj aż do uzyskania kremowej konsystencji. Na koniec dodaj sok z cytryny. 6. Przełóż masę do rękawa cukierniczego albo nałóż łyżką na każdą muffinkę. Możesz też obsypać babeczki prażonymi orzechami. 16 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
MUFFINK Z POMARSZCZONEJ MARCHEWKI ŁUKASZ BUDZIK DESER (U IU 8 ENERGIA || TŁUSZCZ || WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL j e00 1porda || adzy || wo /59 54g | 23g || 019 60 min 12 porcji łatwy 482 kcal | oma SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: MUFFINKI: 1. Piec rozgrzej do temperatury 200?C. * 2 miękkie marchewki średniej wielkości * 270 g męki pszennej Plony Natury * 160 g pasty daktylowej * 7 g proszku do pieczenia * 3 gsody oczyszczonej * 10 gkakao * 2gcynamonu * szczypta soli + 50 grodzynek * 2 jajka rozmiar L * 170 ml wody * 70 ml oleju roślinnego KREM: * 115 g miękkiego masła Mleczna Dolina * 220 g serka typu Filadelfia * 500 g cukru pudru * 5gsoku z cytryny 2. Do miski przesiej mąkę, dodaj pastę daktylową, sodę, proszek do pieczenia, kakao, cynamon i sól. Wszystko starannie wymieszaj rózgą. Do drugiej miski wlej wodę i olej, dodaj jajka. Całość dokładnie wymieszaj. 3. Połącz suche składniki z mokrymi i dokładnie wymieszaj trzepaczką (możesz też użyć maszyny do ciasta z nakładką „motylkiem”) do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto odstaw na 10 minut. W tym czasie przygotuj formę do pieczenia muffinek. Możesz użyć masła i mąki kukurydzianej albo specjalnych papilotek. Składników wystarczy na 12 większych babeczek lub 24 mniejsze. 4. Wlej ciasto do 80% wysokości foremek i wypiekaj w 200'C przez około 20 minut. 5. Po wypieczeniu ostudź ciasto i przygotuj krem. Masło z serkiem połącz w maszynie do ciasta z nakładką „motylkiem”. Gdy całość zacznie się ubijać, dodawaj stopniowo cukier puder. Kontynuuj aż do uzyskania kremowej konsystencji. Na koniec dodaj sok z cytryny. 6. Przełóż masę do rękawa cukierniczego albo nałóż łyżką na każdą muffinkę. Możesz też obsypać babeczki prażonymi orzechami. 16 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy