Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 12

Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Biedronka - od 02.11 - Kraina zabawek - Gazetka - Biedronka.pl 2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Biedronka - od 02.11 - Kraina zabawek - Gazetka - Biedronka.pl
2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy