Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 5

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 14

Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

KROK 3: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI FARSZU Do ostudzonego farszu dodajemy pokrojone w kostkę ser halloumi i suszone pomidory, czosnek pokrojony w plasterki, pistacje i grubo siekaną miętę. Na wierzch ścieramy skórkę z cytryny, a całość doprawiamy sokiem wyciśniętym z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. KROK 4: FASZERUJEMY I PIECZEMY PAPRYKĘ Paprykę kroimy wzdłuż na pół, zostawiając ogonki. Usuwamy gniazda nasienne, a strąki papryki doprawiamy od środka solą i pieprzem. Tak przygotowane wypełniamy dużą ilością farszu. Pieczemy w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą ok. 20 minut w temperaturze ok. 210?C. W połowie pieczenia nakrywamy paprykę folią aluminiową. KROK 5: PRZYGOTOWUJEMY SOS I PODAJEMY PAPRYKĘ Drobno siekaną miętę łączymy w miseczce z pozostałymi OZ składnikami sosu. Doprawiamy z oliwek solą i pieprzem. Mieszamy. Paprykę polewamy z wierzchu sosem i podajemy z połówkami pomidorków koktajlowych.

Najnowsze gazetki

 

 
 
KROK 3: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI FARSZU Do ostudzonego farszu dodajemy pokrojone w kostkę ser halloumi i suszone pomidory, czosnek pokrojony w plasterki, pistacje i grubo siekaną miętę. Na wierzch ścieramy skórkę z cytryny, a całość doprawiamy sokiem wyciśniętym z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. KROK 4: FASZERUJEMY I PIECZEMY PAPRYKĘ Paprykę kroimy wzdłuż na pół, zostawiając ogonki. Usuwamy gniazda nasienne, a strąki papryki doprawiamy od środka solą i pieprzem. Tak przygotowane wypełniamy dużą ilością farszu. Pieczemy w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą ok. 20 minut w temperaturze ok. 210?C. W połowie pieczenia nakrywamy paprykę folią aluminiową. KROK 5: PRZYGOTOWUJEMY SOS I PODAJEMY PAPRYKĘ Drobno siekaną miętę łączymy w miseczce z pozostałymi OZ składnikami sosu. Doprawiamy z oliwek solą i pieprzem. Mieszamy. Paprykę polewamy z wierzchu sosem i podajemy z połówkami pomidorków koktajlowych.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Carrefour Gazetka
20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 03 14 sty, 2025 - 16 lut, 2025
Tchibo - Tchibo 03
14 sty, 2025 - 16 lut, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 04 21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Tchibo - Tchibo 04
21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 16.01 - Biedronka.pl 16 sty, 2025 - 23 sty, 2025
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 16.01 - Biedronka.pl
16 sty, 2025 - 23 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy