Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 53

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

S6 JESIOTR Z CZARNĄ SOCZEWICĄ, MINI KUKURYDZĄ I SOSEM CYTRYNOWYM O) DB 40 MINUT SKŁADNIKI: > 250 g udźca z królika > 250 g jesiotra > 50 g czarnej soczewicy > 50 g szalotki +30 gcebuli > 2 ząbki czosnku +3 g curry > 2 g mielonego cynamonu > 120 g mini kukurydzy » sól, pieprz SOS +15 g masła +10 g mąki pszennej +1 jajko >100 ml bulionu rybnego > 20 g śmietany 18% >] cytryna » sól, pieprz Autor: Zbigniew Sonik SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Rybę oczyścić i włożyć do solanki 5% na około 15 minut. Osuszyć ręcznikiem papierowym i przełożyć na patelnię z rozgrzanym masłem. Rybę usmażyć skórą do dołu i zbastować masłem. Soczewicę wypłukać w zimnej wodzie i odcedzić. Ugotować al dente w osolonej wodzie (2 części wody do 1 części soczewicy), a następnie przełożyć na patelnię z rozgrzanym masłem, dodać posiekaną natkę pietruszki doprawić i mieszać przez około 3 minut na małym ogniu. Na drugiej patelni rozgrzać olej, dodać curry, cynamon, cebulę pokrojoną w piórka, plasterki czosnku. Po 2 minutach dorzucić rozmrożone mini kolby kukurydzy i podsmażyć przez kolejne 2 minuty. Oddzielić białko jajka od żółtka. Mąkę utrzeć z masłem, a żółtko ze śmietaną. Cytrynę sparzyć i zetrzeć z niej skórkę bez białej części, wycisnąć sok. Do małego rondelka wlać bulion rybny dodać mąkę z masłem i żółtko ze śmietaną, skórkę i sok. Całość podgrzać na małym ogniu, cały czas mieszając, do uzyskania aksamitnego sosu. Gotowego jesiotra podawać na soczewicy z mini kukurydzą i sosem cytrynowym.

Najnowsze gazetki

S6 JESIOTR Z CZARNĄ SOCZEWICĄ, MINI KUKURYDZĄ I SOSEM CYTRYNOWYM O) DB 40 MINUT SKŁADNIKI: > 250 g udźca z królika > 250 g jesiotra > 50 g czarnej soczewicy > 50 g szalotki +30 gcebuli > 2 ząbki czosnku +3 g curry > 2 g mielonego cynamonu > 120 g mini kukurydzy » sól, pieprz SOS +15 g masła +10 g mąki pszennej +1 jajko >100 ml bulionu rybnego > 20 g śmietany 18% >] cytryna » sól, pieprz Autor: Zbigniew Sonik SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Rybę oczyścić i włożyć do solanki 5% na około 15 minut. Osuszyć ręcznikiem papierowym i przełożyć na patelnię z rozgrzanym masłem. Rybę usmażyć skórą do dołu i zbastować masłem. Soczewicę wypłukać w zimnej wodzie i odcedzić. Ugotować al dente w osolonej wodzie (2 części wody do 1 części soczewicy), a następnie przełożyć na patelnię z rozgrzanym masłem, dodać posiekaną natkę pietruszki doprawić i mieszać przez około 3 minut na małym ogniu. Na drugiej patelni rozgrzać olej, dodać curry, cynamon, cebulę pokrojoną w piórka, plasterki czosnku. Po 2 minutach dorzucić rozmrożone mini kolby kukurydzy i podsmażyć przez kolejne 2 minuty. Oddzielić białko jajka od żółtka. Mąkę utrzeć z masłem, a żółtko ze śmietaną. Cytrynę sparzyć i zetrzeć z niej skórkę bez białej części, wycisnąć sok. Do małego rondelka wlać bulion rybny dodać mąkę z masłem i żółtko ze śmietaną, skórkę i sok. Całość podgrzać na małym ogniu, cały czas mieszając, do uzyskania aksamitnego sosu. Gotowego jesiotra podawać na soczewicy z mini kukurydzą i sosem cytrynowym.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Lidl - KATALOG ALKOHOLI MOCNYCH I WIN 2 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Lidl - KATALOG ALKOHOLI MOCNYCH I WIN
2 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy