Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 41

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Astice al vapore con salsa di lime, sedano verde, dragoncello * con crema di rucola | HOMAR NA PARZE Z EMULSJĄ Z LIMONKI, SELERA NACIOWEGO IESTRAGONU PODANY NA KREMIE Z RUKOLI PRZYGOTOWANIE a * Homar 1 szt. (ok. 800 g) Rukolę, oliwę i orzeszki piini blendujemy * Rukola 100g do konsystencji pesto i doprawiamy do smaku. * Seler naciowy 1łodyga - 2. Selera naciowego drobno siekamy, łączymy * Oliwa z oliwek z oliwą, sokiem z limonki i doprawiamy solą. extra vergine 50 ml 3. Homara uśmiercamy, przecinając głowę. *- Orzeszki pinoli 30 szt. 4. Piec rozgrzewamy do temp. 100?C z funkcją * Limonki 3 szt. 100% parowania i na blasze perforowanej * Natka pietruszki 20 g lub kratce umieszczamy wewnątrz homara. Po ugotowaniu homara, przecinamy go wzdłuż na pół, rozbijamy szczypce i oczyszczamy głowę. Na talerzu równomiernie rozprowadzamy pesto z rukoli, układamy homara i kładziemy na nim emulsję z selera. Homara podajemy z limonkami pokrojonymi w ćwiartki i posypujemy natką pietruszki. G s A

Najnowsze gazetki

(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Astice al vapore con salsa di lime, sedano verde, dragoncello * con crema di rucola | HOMAR NA PARZE Z EMULSJĄ Z LIMONKI, SELERA NACIOWEGO IESTRAGONU PODANY NA KREMIE Z RUKOLI PRZYGOTOWANIE a * Homar 1 szt. (ok. 800 g) Rukolę, oliwę i orzeszki piini blendujemy * Rukola 100g do konsystencji pesto i doprawiamy do smaku. * Seler naciowy 1łodyga - 2. Selera naciowego drobno siekamy, łączymy * Oliwa z oliwek z oliwą, sokiem z limonki i doprawiamy solą. extra vergine 50 ml 3. Homara uśmiercamy, przecinając głowę. *- Orzeszki pinoli 30 szt. 4. Piec rozgrzewamy do temp. 100?C z funkcją * Limonki 3 szt. 100% parowania i na blasze perforowanej * Natka pietruszki 20 g lub kratce umieszczamy wewnątrz homara. Po ugotowaniu homara, przecinamy go wzdłuż na pół, rozbijamy szczypce i oczyszczamy głowę. Na talerzu równomiernie rozprowadzamy pesto z rukoli, układamy homara i kładziemy na nim emulsję z selera. Homara podajemy z limonkami pokrojonymi w ćwiartki i posypujemy natką pietruszki. G s A
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 30 gru, 2024 - 7 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
30 gru, 2024 - 7 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
3 gru, 2024 - 5 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy