Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Selgros Gazetki promocyjne
Selgros
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 01.12 do 14.12 - Strona nr 2

Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

= SKŁADNIKI na 4 porcje: SMAŻONY FILET =" Olej-40ml Makaron rigatoni -70g Marchew 209 Por-20g Cukinia- 209 Z WARZYWAMI Śmietanka 36% 50 ml TMAKARONEM RIGATONI Rozmaryn do smaki Sos pieczeniowy — 80 ml Sól, pieprz- do smaku Świeże zioła — parę gałązek SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Warzywa w postaci marchewki, cukinii oraz pora rozdrabniamy, tworząc długie cienkie paski, następnie parzymy je we wrzątku. Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente. Sos pieczeniowy wlewamy do rondelka, dodajemy śmietankę oraz rozmaryn przegotowujemy doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Rybę doprawiamy, smażymy z dwóch stron zazłocisty kolor. Ugotowany makaron wrzucamy do gotowego sosu, mieszamy następnie dodajemy warzywa wszystko układamy na talerzu nagórę kładziemy ryę i dokorajeny świeżymi ziołami raz polewamy oliwą z oliwek. KARMAZYNFILET ZESKÓRĄ 5860375 z kr 34.99 ŁOSOŚ FILET ZE SKÓRĄ D-TRYM oma DORSZ ATLANTYCKI 51310840 mteroczstów 5 73 20515799

Najnowsze gazetki

= SKŁADNIKI na 4 porcje: SMAŻONY FILET =" Olej-40ml Makaron rigatoni -70g Marchew 209 Por-20g Cukinia- 209 Z WARZYWAMI Śmietanka 36% 50 ml TMAKARONEM RIGATONI Rozmaryn do smaki Sos pieczeniowy — 80 ml Sól, pieprz- do smaku Świeże zioła — parę gałązek SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Warzywa w postaci marchewki, cukinii oraz pora rozdrabniamy, tworząc długie cienkie paski, następnie parzymy je we wrzątku. Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente. Sos pieczeniowy wlewamy do rondelka, dodajemy śmietankę oraz rozmaryn przegotowujemy doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Rybę doprawiamy, smażymy z dwóch stron zazłocisty kolor. Ugotowany makaron wrzucamy do gotowego sosu, mieszamy następnie dodajemy warzywa wszystko układamy na talerzu nagórę kładziemy ryę i dokorajeny świeżymi ziołami raz polewamy oliwą z oliwek. KARMAZYNFILET ZESKÓRĄ 5860375 z kr 34.99 ŁOSOŚ FILET ZE SKÓRĄ D-TRYM oma DORSZ ATLANTYCKI 51310840 mteroczstów 5 73 20515799
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy