Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Spar - Boże Narodzenie - Ważna od 09.12 do 24.12 - Strona nr 5

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Spar 09.12.2024 - 24.12.2024


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

MAK MORESO- ROS-SWEET- WYBRANE RODZAJE ONE LEECCZCCZAY MASA MAKOWA LEW) OP./850G 1 KG/10,58ZŁ MASA KRÓWKOWA LJ WYBRANE RODZAJE OP. /400 G LZCZA WYBIEGANE KURY z OAM KI AS PRZYGOTOWANIA: 1 godz. ILOŚĆ PORCJI: 12 ZACICAA 130 g mąki pszennej tortowej 5 Jaj KEOCCTGY PECO CSK OESELNEI ZET 2 łyżki mielonych migdałów 2 łyżki mąki ziemniaczanej 300 g białej czekolady UULWELOCLLUKINĄ AGA 1. Białka ubij na puszystą pianę. Pod koniec dosypuj po łyżce cukru i miksuj, aż się rozpuści. Nadał miksując, dodawaj po jednym żółtku. Suche składniki (mąka OW CZYN CZ EC przesiej do miski, potem stopniowo dodawaj wraz z makiem i mielonymi migdałami do białek, delikatnie mieszając szpatułką. 2. Dno tortownicy wyłóż papierem do pieczenia i wylej clasto. Piecz 45 minut w temperaturze 180 stopni. OSW EWLLNEH 3. Czekoladę rozpuść w metalowej misce w kąpieli SECAM EJ niej rozpuszczoną czekoladę. 4... Biszkopt przekrój na 3 części. Każdą z nich możesz OWOCE IMOZJAPCN 5. Dolny blat biszkoptu połóż w tortownicy, nałóż 1/4 kremui kolejny blat biszkoptu. Czynność powtarzaj. Ostatnią częścią kremu posmaruj wierzch tortu. Pozostaw w lodówce na minimum 2 godziny. ODODODEDE

Najnowsze gazetki

Reklama
MAK MORESO- ROS-SWEET- WYBRANE RODZAJE ONE LEECCZCCZAY MASA MAKOWA LEW) OP./850G 1 KG/10,58ZŁ MASA KRÓWKOWA LJ WYBRANE RODZAJE OP. /400 G LZCZA WYBIEGANE KURY z OAM KI AS PRZYGOTOWANIA: 1 godz. ILOŚĆ PORCJI: 12 ZACICAA 130 g mąki pszennej tortowej 5 Jaj KEOCCTGY PECO CSK OESELNEI ZET 2 łyżki mielonych migdałów 2 łyżki mąki ziemniaczanej 300 g białej czekolady UULWELOCLLUKINĄ AGA 1. Białka ubij na puszystą pianę. Pod koniec dosypuj po łyżce cukru i miksuj, aż się rozpuści. Nadał miksując, dodawaj po jednym żółtku. Suche składniki (mąka OW CZYN CZ EC przesiej do miski, potem stopniowo dodawaj wraz z makiem i mielonymi migdałami do białek, delikatnie mieszając szpatułką. 2. Dno tortownicy wyłóż papierem do pieczenia i wylej clasto. Piecz 45 minut w temperaturze 180 stopni. OSW EWLLNEH 3. Czekoladę rozpuść w metalowej misce w kąpieli SECAM EJ niej rozpuszczoną czekoladę. 4... Biszkopt przekrój na 3 części. Każdą z nich możesz OWOCE IMOZJAPCN 5. Dolny blat biszkoptu połóż w tortownicy, nałóż 1/4 kremui kolejny blat biszkoptu. Czynność powtarzaj. Ostatnią częścią kremu posmaruj wierzch tortu. Pozostaw w lodówce na minimum 2 godziny. ODODODEDE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy