Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Stokrotka Gazetki promocyjne
Stokrotka
Najnowsze gazetki 2

Aktualna gazetka Stokrotka - Boże Narodzenie - Ważna od 20.12 do 27.12 - Strona nr 15

Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

y GA rz DOL CRC smakiem CUI IIOJ4 * 1kgfiletów z dorsza * 1kg marchewki . 0,5kg cebuli . 500 ml gęstego 4 ziarenka ziela przecieru pomidorowego angielskiego BRT 2 szklanki mąki * 1cytryna UCECLELELN do smażenia O Rybę myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Kroimy na mniej- sze kawałki. Przyprawiamy solą oraz.pieprzem, następnie obtaczamy w mące. Patelnię rozgrzewamy, roztapiamy na niej masło klarowa= ne. Dorsza smażymy z obu stron przez około 4 minuty, do uzyskania złocistego koloru. Układamy go na ręczniku papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Marchewkę myjemy, skrobiemy i ścieramy natarce o grubych oczkach. Cebulę obieramy, następnie kroimy w piórka. Por myjemy i kroimy w talarki. Na rozgrzanej patelni topimy masło i delikatnie podsmaża- my na nim ziele angielskie oraz liście laurowe. Następnie na patelnię wkładamy talarki z pora i cebulę, całość szklimy. Po chwili dodajemy: marchewkę i wlewamy przecier, całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dusimy na małym ogniu do czasu odparowania wody z po- midorów oraz do uzyskania odpowiedniej miękkości marchewki. Gorące warzywa przekładamy na rybę. Danie studzimy i wstawiamy na parę godzin do lodówki. LJ najlepiej podawać schłodzoną, -<skropioną sokiem z cytryny, z ulubionym pieczywem. Ry *w7-- 47 Kiełbasa jałowcowa Olewnik; 48,90 zł/kg Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla to! ę i z krótkim termin a cena jaka wystąpił e kimkolwiek sklepie ajniższa cena z ostatnich 30 dni stos: przy rów innych niż łat U jaka obow ła w okresie 30 dni przed wprc e oeaikiw jakinkale „klepie sieci Stokrotka w form: Dorsz atlantycki* Mirko; 64,90 zł/kg rz U pai 2] CENIE! Te " FAL OE Szynkowa ZM Nowak; 24,90 SZA zł - ę ca w formacii yarmaa sue et krótkim terminem przydatno: je supermarket i market. Cen)

Najnowsze gazetki

y GA rz DOL CRC smakiem CUI IIOJ4 * 1kgfiletów z dorsza * 1kg marchewki . 0,5kg cebuli . 500 ml gęstego 4 ziarenka ziela przecieru pomidorowego angielskiego BRT 2 szklanki mąki * 1cytryna UCECLELELN do smażenia O Rybę myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Kroimy na mniej- sze kawałki. Przyprawiamy solą oraz.pieprzem, następnie obtaczamy w mące. Patelnię rozgrzewamy, roztapiamy na niej masło klarowa= ne. Dorsza smażymy z obu stron przez około 4 minuty, do uzyskania złocistego koloru. Układamy go na ręczniku papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Marchewkę myjemy, skrobiemy i ścieramy natarce o grubych oczkach. Cebulę obieramy, następnie kroimy w piórka. Por myjemy i kroimy w talarki. Na rozgrzanej patelni topimy masło i delikatnie podsmaża- my na nim ziele angielskie oraz liście laurowe. Następnie na patelnię wkładamy talarki z pora i cebulę, całość szklimy. Po chwili dodajemy: marchewkę i wlewamy przecier, całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dusimy na małym ogniu do czasu odparowania wody z po- midorów oraz do uzyskania odpowiedniej miękkości marchewki. Gorące warzywa przekładamy na rybę. Danie studzimy i wstawiamy na parę godzin do lodówki. LJ najlepiej podawać schłodzoną, -<skropioną sokiem z cytryny, z ulubionym pieczywem. Ry *w7-- 47 Kiełbasa jałowcowa Olewnik; 48,90 zł/kg Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla to! ę i z krótkim termin a cena jaka wystąpił e kimkolwiek sklepie ajniższa cena z ostatnich 30 dni stos: przy rów innych niż łat U jaka obow ła w okresie 30 dni przed wprc e oeaikiw jakinkale „klepie sieci Stokrotka w form: Dorsz atlantycki* Mirko; 64,90 zł/kg rz U pai 2] CENIE! Te " FAL OE Szynkowa ZM Nowak; 24,90 SZA zł - ę ca w formacii yarmaa sue et krótkim terminem przydatno: je supermarket i market. Cen)
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
16 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 23 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
23 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy