Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 18.05 do 31.05 - Strona nr 10

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Selgros 18.05.2023 - 31.05.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

OKKEOOKCOCCEOONCEJO wstałej ofercie A) AN E AA : c ( 5 | BŁOTNA : DOJRZEWAJĄCANA SUCHO p przej p 7 l) rodzajów mięsa © „,— k m 79.99 va ea [| WUJ j Znawcy e JEDI AR smak MAM M Aged Beef „jako klasę SE wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. M Wd OU OWOSELWL ZLICZA krwisty, smaży się go ok: oi ję h m KG ZĘ Dy MEDIUM RARE: średnio krwisty, smaży się acz -4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. MEDIUM: średnio Nysmażony, smaży się go ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. * MEDIUM WELL: dobrze wysmażeny, smaży si Rodos nią Pn WESA WET 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone. DEET .............................. CO CL OLC CNA 4 2 O DD p) O 5 z TATAR WOŁOWY 200 G d o o © * produkt z najwyższej jakości mięsa © " a wołowego, idealnie przyprawiony, gotowy h Ę m do podania . os WOŁOWINY 94573334 + A „ * * | TATAR WOŁOWY | e) e 5 SĘ d a 5 1szt h zVAT7.99 5 Ę D 3 Z Ę 5 DD D Ę DE 8 « BOCZEKWIEPRZOWY > > 4 Z O OOZATSZS NITE o 0 o „ DUŻAPORCJAOK.1,3KG A R ze) 6 5 h 2 - 99 h ż 49 SK TZT ej he e NAJEDUSZTZEWJ e > D ZYCH NP WIELE o WODOCOCOEZOCKECZOTKEKKKKZKAKKTANEDOOOODOCOOCEEZEETERKKKKKKKKKKKK me 2) SF UL zVAT 15.99 KUBEŁEK PARTY KIDS OK. 650 G podudzia z kurczaka w delikatnej marynacie Ej g zVAT 26.99 PEWNO ZYC TNS * Zestaw mięs: 2xkotlet karkowy, 3x medaliony z polędwiczki wieprzowej, 2 xkiełbasa grillowa OOO CWE ZWROCIC os

Najnowsze gazetki

Reklama
OKKEOOKCOCCEOONCEJO wstałej ofercie A) AN E AA : c ( 5 | BŁOTNA : DOJRZEWAJĄCANA SUCHO p przej p 7 l) rodzajów mięsa © „,— k m 79.99 va ea [| WUJ j Znawcy e JEDI AR smak MAM M Aged Beef „jako klasę SE wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. M Wd OU OWOSELWL ZLICZA krwisty, smaży się go ok: oi ję h m KG ZĘ Dy MEDIUM RARE: średnio krwisty, smaży się acz -4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. MEDIUM: średnio Nysmażony, smaży się go ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. * MEDIUM WELL: dobrze wysmażeny, smaży si Rodos nią Pn WESA WET 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone. DEET .............................. CO CL OLC CNA 4 2 O DD p) O 5 z TATAR WOŁOWY 200 G d o o © * produkt z najwyższej jakości mięsa © " a wołowego, idealnie przyprawiony, gotowy h Ę m do podania . os WOŁOWINY 94573334 + A „ * * | TATAR WOŁOWY | e) e 5 SĘ d a 5 1szt h zVAT7.99 5 Ę D 3 Z Ę 5 DD D Ę DE 8 « BOCZEKWIEPRZOWY > > 4 Z O OOZATSZS NITE o 0 o „ DUŻAPORCJAOK.1,3KG A R ze) 6 5 h 2 - 99 h ż 49 SK TZT ej he e NAJEDUSZTZEWJ e > D ZYCH NP WIELE o WODOCOCOEZOCKECZOTKEKKKKZKAKKTANEDOOOODOCOOCEEZEETERKKKKKKKKKKKK me 2) SF UL zVAT 15.99 KUBEŁEK PARTY KIDS OK. 650 G podudzia z kurczaka w delikatnej marynacie Ej g zVAT 26.99 PEWNO ZYC TNS * Zestaw mięs: 2xkotlet karkowy, 3x medaliony z polędwiczki wieprzowej, 2 xkiełbasa grillowa OOO CWE ZWROCIC os
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy