Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 02.02 do 15.02 - Strona nr 16

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Selgros 02.02.2023 - 15.02.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

rowana cena spzzedaży brutto: 1 (o karkówka wieprzowa — 1 ki fasola biała w puszce Topseller 400 g cebula - 200g ziemniaki -600 g olej-0,21 czosnek świeży —3 ząbki koncentrat pomidorowy — 190 g majeranek szczypta sól, pieprz do smaku Znajdziesz w niej * Specjalne oferty * Eksperckie porady * Aktualności z branży gastronomicznej * Relacje z wydarzeń i szkoleń Q Gi zag usa usa EWA EJCI Mięsojz.karkówki wieprzowejiktolmy | w regularną kostkę, przesmażamy na gorącym tłuszczu razem z drobno po- krojoną cebulą, posiekanym czosnkiem : oraz rozdrobnionymi ziemniakami. : Następnie całość zalewamy wodą do przykrycia, dodajemy majeranek, sól, pieprz oraz koncentrat pomido- rowy. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości, pod koniec gotowania do- : dajemy fasolkę białą z puszki Topseller, : przegotowujemy, w miarę potrzeby : doprawiamy do smaku. Gotową zupę : przekładamy natalerzidekorujemy list- kami świeżych ziół. cena sprzedaży brutto: 220 karkówka wieprzowa — 1,8 kg włoszczyzna — 1 opakowanie olej-0,21 cebula 0,5 kg ; śmietana 36% — 150 ml | kopytka Virtu- 1 kg groszek łuskany — 0,2 kg ; ogórek kwaszony — 0,8 kg | sól, pieprz- do smaku f e PROMOCJA OBOWIĄZUJE W HALACH SELGROS CASHGCARRY W POLSCE. e GODZINY OTWARCIA HAL SELGROS CASH6:CARRY NA WWW.SELGROS.PL. Karkówkę wieprzową formujemy przy pomocy dratwy, nadając foremny kształt, smażymy na złoty kolor, po- sypujemy przyprawami, przekłada- my do garnka, dodając rozdrobnione i przesmażone warzywa. Całość zale- wamy wodą i dusimy na wolnym ogniu do miękkości. Wywar z duszenia prze- cedzamy, dodajemy pokrojoną w piórka i przesmażoną cebulę, zabielamy śmie- taną, redukujemy do uzyskania kon- systencji sosu. Kopytka gotujemy we wrzątku, pod koniec gotowania doda- jemy groszek. Ogórki kroimy w plastry, dodajemy piórka z cebuli, olej, dopra- wiamy do smakusoląi odrobiną pieprzu. Pieczeń z karkówki wieprzowej kroimy w plastry, polewamy sosem, pozosta- łe elementy wykładamy obok na talerz.

Najnowsze gazetki

Reklama
rowana cena spzzedaży brutto: 1 (o karkówka wieprzowa — 1 ki fasola biała w puszce Topseller 400 g cebula - 200g ziemniaki -600 g olej-0,21 czosnek świeży —3 ząbki koncentrat pomidorowy — 190 g majeranek szczypta sól, pieprz do smaku Znajdziesz w niej * Specjalne oferty * Eksperckie porady * Aktualności z branży gastronomicznej * Relacje z wydarzeń i szkoleń Q Gi zag usa usa EWA EJCI Mięsojz.karkówki wieprzowejiktolmy | w regularną kostkę, przesmażamy na gorącym tłuszczu razem z drobno po- krojoną cebulą, posiekanym czosnkiem : oraz rozdrobnionymi ziemniakami. : Następnie całość zalewamy wodą do przykrycia, dodajemy majeranek, sól, pieprz oraz koncentrat pomido- rowy. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości, pod koniec gotowania do- : dajemy fasolkę białą z puszki Topseller, : przegotowujemy, w miarę potrzeby : doprawiamy do smaku. Gotową zupę : przekładamy natalerzidekorujemy list- kami świeżych ziół. cena sprzedaży brutto: 220 karkówka wieprzowa — 1,8 kg włoszczyzna — 1 opakowanie olej-0,21 cebula 0,5 kg ; śmietana 36% — 150 ml | kopytka Virtu- 1 kg groszek łuskany — 0,2 kg ; ogórek kwaszony — 0,8 kg | sól, pieprz- do smaku f e PROMOCJA OBOWIĄZUJE W HALACH SELGROS CASHGCARRY W POLSCE. e GODZINY OTWARCIA HAL SELGROS CASH6:CARRY NA WWW.SELGROS.PL. Karkówkę wieprzową formujemy przy pomocy dratwy, nadając foremny kształt, smażymy na złoty kolor, po- sypujemy przyprawami, przekłada- my do garnka, dodając rozdrobnione i przesmażone warzywa. Całość zale- wamy wodą i dusimy na wolnym ogniu do miękkości. Wywar z duszenia prze- cedzamy, dodajemy pokrojoną w piórka i przesmażoną cebulę, zabielamy śmie- taną, redukujemy do uzyskania kon- systencji sosu. Kopytka gotujemy we wrzątku, pod koniec gotowania doda- jemy groszek. Ogórki kroimy w plastry, dodajemy piórka z cebuli, olej, dopra- wiamy do smakusoląi odrobiną pieprzu. Pieczeń z karkówki wieprzowej kroimy w plastry, polewamy sosem, pozosta- łe elementy wykładamy obok na talerz.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy