Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Selgros Gazetki promocyjne
Selgros
Najnowsze gazetki 1

Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 07.09 do 20.09 - Strona nr 6

Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Gazetka Selgros 07.09.2023 - 20.09.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

S SELGROS Znawcy określają za” niepowtarzalny smak AZT żuk wołowiny Dry Aged Beef 41653262 jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. ONW CEC OZONOWA dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach O OCWANIEDCZSTIZCH minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego mięso traci ok. 20% naturalnej zawartości wody, wołowina zyskuje CODEC CJLYJ aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko OCE WOSLCELA 1kg zVAT79.99 NOCE wstałej ofercie H 36 : EE: =) p SM 4 EE. ZD R Sz td 33 Sa SA RB GOLONKA WIEPRZOWA WNCNZCD m NODOSAOWNYCCJ TACKA. . EIEH 70818729 3 DSYWIENNA ZKURCZAKA ZAGRODOWEGO Tszt O APREŃ zVAT 26.99 ECA DEDO ZCIPPIPIPPEPIPEPEE ............................ ca WOLNO GOTOWANA Wołowina NyYoltowina r i H Ę A ETON 2 Ą ESET O Ż SUROWA MAŁA 5 gli PORCJA OK. 1KG 5 > 80781883 O [U x 5 5 NON 5 WOLNO GOTOWANA 0,5 KG Gd 5 40481541

Najnowsze gazetki

S SELGROS Znawcy określają za” niepowtarzalny smak AZT żuk wołowiny Dry Aged Beef 41653262 jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. ONW CEC OZONOWA dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach O OCWANIEDCZSTIZCH minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego mięso traci ok. 20% naturalnej zawartości wody, wołowina zyskuje CODEC CJLYJ aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko OCE WOSLCELA 1kg zVAT79.99 NOCE wstałej ofercie H 36 : EE: =) p SM 4 EE. ZD R Sz td 33 Sa SA RB GOLONKA WIEPRZOWA WNCNZCD m NODOSAOWNYCCJ TACKA. . EIEH 70818729 3 DSYWIENNA ZKURCZAKA ZAGRODOWEGO Tszt O APREŃ zVAT 26.99 ECA DEDO ZCIPPIPIPPEPIPEPEE ............................ ca WOLNO GOTOWANA Wołowina NyYoltowina r i H Ę A ETON 2 Ą ESET O Ż SUROWA MAŁA 5 gli PORCJA OK. 1KG 5 > 80781883 O [U x 5 5 NON 5 WOLNO GOTOWANA 0,5 KG Gd 5 40481541
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Carrefour Gazetka
20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024
Aldi - Aldi
9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Carrefour - Carrefour 20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Carrefour - Carrefour
20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Netto - Netto 9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024
Netto - Netto
9 wrz, 2024 - 14 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy