Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Spar - Ważna od 31.01 do 13.02 - Strona nr 11

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Spar 31.01.2024 - 13.02.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 2212 PORCJI 2 GODZ. 30 MIN e Wgarnku podgrzej mleko do temperatury pokojowej, rozpuść w nim drożdże, łyżkę cukru i dodaj szklankę mąki. Zmiksuj wszystko i odstaw na pół godziny. » 21 % łyżeczki suszonych drożdży + szklanka mleka * 2 duże żółtka * Dodaj stopione masło, cukier, sól i ubite żółtka. i j 5 h ngk « Dosypuj pozostałą mąkę do momentu, aż powstały pla- « Ja łyżeczki sol cek będzie wilgotny, ale nie lepiący, Delikatnie ugnieć, « szklanki męki pszennej uformuj kulkę, posyp mąką i odłóż do urośnięcia na mini- * olej do smażenia mum pół godziny. « powidła śliwkowe * Rozwałkuj ciasto i wytni niego małe krążki. Na środek nałóż powidła i zlepiaj po dwa krążki ze sobą, formując kulki. Przykryj je szmatką i pozostaw na kolejne pół godziny. * Podgrzej dużą ilość oleju na patelni do temperatury 180 stopni C. Smaż Pączki do momentu, aż będą brązowe. Po ostudzeniu posyp cukrem pudrem. POWIDŁA VA ŚLIWKOWE k4 r, 7 BD SPAR TYLKO W BELZNJ ©); GESEEŚJ ry; Ko W BELZAJ Z) 4 == lz DŻEM WIDŁA ŚLIWKOWE DW) Leu WYBRANE RODZAJE SPAR 56 OWZONI UŁ ż za DETAL PGEJIEĘ A RI ( w Q TYLKO W © TYLKO _Ldl mó m WOZU] LOTY WOK LOSU zaj L3 USAŃ BRZOSKWINIE POŁÓWKI WISKO 7 n OP. /400 G SPAR NARA 1 KG /29,98 ZŁ OP. / 400 G. SPAR (AWG ) 1 KG /34,98 ZŁ OP. / 820 / 47( NADCZĄ Teu EPAR © BO Ą OOO SONA Oferta handlowa

Najnowsze gazetki

Reklama
SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 2212 PORCJI 2 GODZ. 30 MIN e Wgarnku podgrzej mleko do temperatury pokojowej, rozpuść w nim drożdże, łyżkę cukru i dodaj szklankę mąki. Zmiksuj wszystko i odstaw na pół godziny. » 21 % łyżeczki suszonych drożdży + szklanka mleka * 2 duże żółtka * Dodaj stopione masło, cukier, sól i ubite żółtka. i j 5 h ngk « Dosypuj pozostałą mąkę do momentu, aż powstały pla- « Ja łyżeczki sol cek będzie wilgotny, ale nie lepiący, Delikatnie ugnieć, « szklanki męki pszennej uformuj kulkę, posyp mąką i odłóż do urośnięcia na mini- * olej do smażenia mum pół godziny. « powidła śliwkowe * Rozwałkuj ciasto i wytni niego małe krążki. Na środek nałóż powidła i zlepiaj po dwa krążki ze sobą, formując kulki. Przykryj je szmatką i pozostaw na kolejne pół godziny. * Podgrzej dużą ilość oleju na patelni do temperatury 180 stopni C. Smaż Pączki do momentu, aż będą brązowe. Po ostudzeniu posyp cukrem pudrem. POWIDŁA VA ŚLIWKOWE k4 r, 7 BD SPAR TYLKO W BELZNJ ©); GESEEŚJ ry; Ko W BELZAJ Z) 4 == lz DŻEM WIDŁA ŚLIWKOWE DW) Leu WYBRANE RODZAJE SPAR 56 OWZONI UŁ ż za DETAL PGEJIEĘ A RI ( w Q TYLKO W © TYLKO _Ldl mó m WOZU] LOTY WOK LOSU zaj L3 USAŃ BRZOSKWINIE POŁÓWKI WISKO 7 n OP. /400 G SPAR NARA 1 KG /29,98 ZŁ OP. / 400 G. SPAR (AWG ) 1 KG /34,98 ZŁ OP. / 820 / 47( NADCZĄ Teu EPAR © BO Ą OOO SONA Oferta handlowa
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy