Produkty w tej gazetce
© | 9 EC EUROPEJSKICH MISTRZOSTW LEKKOATLETYCZNYCH RZYM 2024 REOPEN ANLENCE CHAMPIONSHIPS NAPÓJ TONIC KINLEY COCA-COLA JIG WYBRANE i ROGZAE (7 az op./11 PIWO LECH PIWO ŻYWIEC 3, Ż , - PIWOWARKA JASNE, KOMPANIA GRuPAŻYWECIE| R GRUPAŻWEJ PIWOWARSK WYBRANE gg PUSZKA WYBRANE RODZAJE op. / 6x 500Jmi] I * RODZAJE BUTELKA 11/6,682ł M zc EJ BUTELKA p. / 500 mi £ zed op. /500 mi 11/6582ł z a 11/6,98zł 4 KABANOSY EXCLUSNE CHIPSY SALAMI cHipsy Ton PANSNONNIEEĘ TARCZYŃSKI SOKOŁÓW DORITOS; wygrane nocedlczaJE pg] WYBEANE RODZAJE |. FATOLAJ op./90- 1059 op./609 WYBRANEJ 1 kg /57,05 1kg/83,17 zł RODZAJEJ 66,56zł cp. / 1009 1ka/ 543 E 4 R TYLKO W © MIĘSO MIELONE WIEPRZOWO- ŁOWE SPAR 2 SOS BARILLA WYBRANE 9p./400.9 < ; ZLUJE PRZYGOTOWANIE: MAKARON a” BARILLA Ugotuj makaron według wskazówek na opakowaniu. W tym czasie na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż wyciśnięty » makaron Barila przez praskę czosnek. Dodaj mięso mielone i smaż do lekkiego + ząbek cz zarumienienia. Następnie wiej sos, dokładnie wymieszaj » listki bazyli i zagotuj. Połącz przygotowany sos z ugotowanym makaronem. W Podawaj na Świeżo, udekorowane listkami bazylii WYBRANE RODZAJE + mięso mielone SPAR + sos Baila e pg ZU i) c Nożney osi Bye „A dkówia © u Gama Sudadónz 20 Gdwek „a Gumkta Ti ai Own a Outta 2 ank katutaj d kotana 4 (ei Ik u kup H. Faun), Gdynia - AL Zwycętwa 256 (CHL Kf, Legionowo - u. Pisudsiego 31C, Leszno - ul Nantowicza 64, Łódź - ul. Św. Te Dieciątka Jezus 100, Pił - al. Powstańciw Wkę. 162, Płock - ul W) > dą Tu Garo 18, era 6Ż ea kona aska 2 u. Rani 10 u Taza 15 don, al kl Gzsenawskgo ZO fona. Haba ca Kae łem a suchy Las - ul Obomicka 85 (Gaia Suchdecka), Śwarzędz - ul. Graniczna 55, Toruń - ul. Koyierów Koścuzkowskch 13, ul. Legnów IG Warzawa - a Jeri 179 i Ch ul kokon 63 b Koy, ul Opawa 8072, u. Sak 26 Wrocław «Koc SI famiy Part ul Powsańy Ślękkh 05 Gy Tor, l. Świtodaka BUS (ola Gaj GIEZE
Nazwa | Szczególy |
---|