Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Spar - Wielkanoc - Ważna od 18.03 do 30.03 - Strona nr 9

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Spar 18.03.2024 - 30.03.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SOKOŁÓŃ KIEŁBASA KRAKOWSKA, SZYNKA W PLASTRACH kiętnasa! Ą OLEWNIK WYBRANE RODZAJE OP. /80/90G. 1 KG/ 74,88 /66,56 ZŁ KABANOSY EXCLUSIVE KIEŁBASA ŚLĄSKA TARCZYŃSKI SRR WYBRANE RODZAJE OP./720G OP./90/11 1 KG /27,64 ZŁ. 1 KG /66,56 / 57,05 ZŁ a a 19* FILET Z PIERSI INDYKA [lejPIUGH LOW AVA PRZEPIS NA: Pierś indyka pieczoną w czognky i ziołach ILOŚĆ 4 OSOBY CZAS 3 GODZINY Składniki: 800 g fileta z piersi indyka 3 łyżeczki tymianku 1 łyżeczka rozmarynu 3 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek Sól, pieprz gruboziarnisty Świeże gałązki tymianku hlykonarie: Zioła wymieszaj z oliwą i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem. Pierś natrzyj powstałą marynatą i przełóż do żaroodpornego naczynia. Odstaw do lodówki na minimum godzinę, anajlepiej na całą noc. Następnie wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piecz przez około 90 minut. Podawaj pokrojoną w plastry, udekorowaną gałąz- kami rozmarynu.

Najnowsze gazetki

Reklama
SOKOŁÓŃ KIEŁBASA KRAKOWSKA, SZYNKA W PLASTRACH kiętnasa! Ą OLEWNIK WYBRANE RODZAJE OP. /80/90G. 1 KG/ 74,88 /66,56 ZŁ KABANOSY EXCLUSIVE KIEŁBASA ŚLĄSKA TARCZYŃSKI SRR WYBRANE RODZAJE OP./720G OP./90/11 1 KG /27,64 ZŁ. 1 KG /66,56 / 57,05 ZŁ a a 19* FILET Z PIERSI INDYKA [lejPIUGH LOW AVA PRZEPIS NA: Pierś indyka pieczoną w czognky i ziołach ILOŚĆ 4 OSOBY CZAS 3 GODZINY Składniki: 800 g fileta z piersi indyka 3 łyżeczki tymianku 1 łyżeczka rozmarynu 3 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek Sól, pieprz gruboziarnisty Świeże gałązki tymianku hlykonarie: Zioła wymieszaj z oliwą i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem. Pierś natrzyj powstałą marynatą i przełóż do żaroodpornego naczynia. Odstaw do lodówki na minimum godzinę, anajlepiej na całą noc. Następnie wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piecz przez około 90 minut. Podawaj pokrojoną w plastry, udekorowaną gałąz- kami rozmarynu.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy